Evenimente

Social Media Summit pe 19 februarie la București, prima conferință din 2016

Social Media Summit Bucuresti 2016

Pe 19 februarie, în incinta hotelului Crowne Plaza din București va avea loc primul eveniment dedicat social media al acestui an: Social Media Summit 2016, organizat de Revista Biz.

Va fi prima ediție la care particip și abia aștept să ajung acolo, pariez că o să fie super interesant. Până la urmă se adună foarte mulți oameni din online și vorbesc despre strategii de social media, planificarea si integrarea social media în business-ul modern. Dintre speakeri vezi putea auzi pe Cristian ManafuBogdan NituCatalin TenitaRaluca Duta și Nir Refuah.

Evenimentul este adresat specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar nu în ultimul rând bloggerilor. Conferința va începe la ora 9, iar programul detaliat îl găsiți aici.

Apropo, dacă ai un blog și chiar scrii pe el, trimite un mail la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro cu titlul „Înregistrare blogger SMS București” și poți primi o invitație gratuită sau înscrie-te aici, poate ne vedem acolo (dacă mergi, anunță-mă și pe mine).

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău