Evenimente

Startups contest la Galați – Just Pitch pe 4 iulie

just pitch Galati openhub

Sub umbrela Openhub și a Primăriei Municipiului Galați va avea loc pe 4 iulie, începând cu ora 15, prima ediție Just pitch! 

Evenimentul se va desfășura la restaurantul Flow (incinta Hotelului Faleza) Galaţi

Despre ce e vorba?

Dacă încă nu ți-ai dat seama din titlu, e vorba despre o competiție de pitch-uri ale ideilor de business ale actualilor și viitorilor antreprenori locali. Concursul este adresat oamenilor cu inițiativă și idei de afaceri pe care vor să le prezinte unui juriu și unui public într–un pitch de 10 minute.

Pentru că este o competiție, nu pot lipsi premiile, iar acestea vor fi în valoare de 10000 RON. E destul de important de menționat faptul că acestea sunt premii și nu finanțări.

Mai multe detalii precum și regulamentul concursului pot fi găsite pe site, la secțiunea „Despre justpitch!”. Click aici.

Ce se întâmplă pe 4 iulie?

Ziua evenimentului va fi împărțită în două module:

modulul 1 – conferință

Vor fi abordate subiecte practice de interes general precum oportunități de finanțare, incubare și accelerare, iar patru antreprenori locali cu experiență își vor povesti provocările și cum le-au depășit.

modulul 2 – Startups Contest – competiția de pitchuri

La această competiție se pot înscrie toți cei care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere, dar fie nu s-au lansat, fie au lansat un start-up care are o vechime de maxim 3 ani.

Fiecare va avea la dispoziție 10 minute să convingă juriul și publicul că ideea lor de afacere este cea mai bună.

Înscrieri la concurs

Pentru înscrierea în concurs trebuie să completezi formularul de înscrieri online de pe site pentru care e necesară și o scurtă prezentare video a ta și a ideii tale de afacere.

Aplicanţii trebuie să aibă domiciliul în Galaţi și să aibă iniţiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza judeţului Galaţi.

Din toți cei înscriși, doar 5 finaliști vor putea susține pitch-ul în fața juriului și a publicului în data de 4 iulie. Regulamentul concursului explică care sunt criteriile de notare și departajare a celor 5.

Intrarea e gratuită!

Evenimentul nu este doar despre concurs, e un eveniment 100% business ce are loc în Galați, unde încercăm să adunăm cât mai mulți antreprenori și oameni de afaceri.

Va fi foarte mult networking și o oportunitate de a crea noi colaborări și parteneriate.

Deși intrarea e gratuită, pentru a-ți asigura prezența în sală, ai nevoie de o invitație pentru care aplici prin completarea formularului de înscrieri în public de pe site.

https://openhub.ro/justpitch

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău