Evenimente

Street Food Festival revine în Galați în perioada 29 aug – 1 sep 2019

Poza e de anul trecut când am avut prima ediție din Galați a Street Food Festival și a fost foarte mișto. Cel puțin mie mi-a plăcut maxim și am prins doar 2 zile în oraș atunci, de data asta e și mai grav pentru mine, dar am o mică supriză pentru voi la sfârșitul articolului.

E genul de eveniment care nu trebuie să lipsească dintr-un oraș și cum feedback-ul gălățenilor a fost unul super pozitiv, avem și ediția a 2-a, care sper să nu fie nici pe departe ultima.

Street FOOD Festival va avea loc din nou la Galați, în perioada 29 august – 1 septembrie 2019, în Grădina Publică.

Intrarea e liberă, iar mâncarea și băutura diversă, pentru toate gusturile. Grădina Publică va fi din nou pentru 4 zile ce ar trebui să fie în permanență, un loc amenajat pentru relaxare și petrecut timpul cu prietenii.

Noutatea de anul acesta este că scenele se mută în stradă. Artiști precum Byron, The Mono Jacks, Lucia and Muse Quartet, Soul Serenade, Maru și băieții de la Golan vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stage, scena principală.

Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival va fi și VRTW Area cu DJ cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali.

Va fi o zonă de joacă pentru copii și cinema în aer liber cu câte un film pe zi. Joi se va proiecta “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, vineri va fi comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, sâmbătă “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și în ultima seară comedia românească “America, venim.”

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România cu sprijinul Staropramen și susținut de Primăria Municipiului Galați.

Mai multe informații despre evenimentul de la Galați puteți găsi pe site-ul https://streetfoodfestival.ro/ și pe pagina lor de Facebook.

Iar acum, să revin la surpriza de care vă ziceam la începutul articolului. Eu voi putea ajunge la festival doar în ultima seară și mi-ar face mare plăcere ca între timp voi să îmi recomandați ce să mănânc de la festival în singura mea ocazie.

Pentru asta, vă rog să faceți o poză la ce mâncați joi, vineri sau sâmbătă, să o lăsați comentariu la această postare de pe Facebook, iar autorul celei mai apetisante poze va fi invitatul meu să mâncăm împreună duminică seara.

Show me some nice food pictures!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău