Evenimente

Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Webstock 2015 pana bogdan

Zilele trecute am primit de la Cristian Manafu vestea că am devenit blogger acreditat la Webstock 2015. Cum eu sunt un împătimit al conferințelor și evenimentelor de genul ăsta, vă dați seama cât de încântat am fost când am citit mailul.

Pentru mine va fi prima oară când particip la Webstock și sunt sigur că o să fie foarte interesant, mai ales că e vorba de cel mai mare eveniment de social media din România, o să fie mulți bloggeri prezenți și este o oportunitate grozavă de networking. Vă dați seama că nu pot să intru în detalii până nu particip măcar o dată, dar Webstock 2015 este deja a 8-a ediție a evenimentului, iar mediul online este încă super entuziasmat (păreri și info suplimentare la #Webstockro).

Deci pe 2 octombrie 2015, în București, la JW Marriott Grand Hotel recomand atât bloggerilor cât și companiilor să fie prezenți la acest super event pentru că este locul perfect pentru socializare și schimb de informații. Foarte important este să vă înscrieți aici.

Sunt foarte curios să aflu care este cel mai inedit proiect din mediul online din ultimul an în România. Categoriile anunțate în cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Mie unul mi-ar plăcea și sper să îmbin networking-ul și cu câteva informații tehnice noi. Propunerile cu subiecte și vorbitori este deschisă publicului ceea ce mi se pare super tare.

SUBIECTE: http://goo.gl/forms/MP0BUWzB2E

VORBITORI: http://goo.gl/forms/ZFZOVt9hMG

Pe lângă conferințe și Webstock Awards mai este și o secțiune interesantă numită Online Personality of the Year, unde publicul va alege cine a avut cea mai semnificativă prezență în mediul online din România. Poți să faci și tu o propunere până pe 30 august.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriți atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Webstock 2015 este organizat de Evensys și Vodafone Romania.

Pe cine mai cunosc de la Webstock? Merge cineva din Galați?

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Radu T sept. 8,2015 la 00:20

    Gogule, esti predestinat. Daca ma chema Pana poate scriam si eu, in nestire, mai ales pe blog-uri… :)
    Succes!

    • Bogdan sept. 8,2015 la 09:36

      Mersi la fel :))

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău