Evenimente

Vine toamna, se apropie următoarea ediție Webstock

Webstock este clar cel mai important eveniment de social media din România. M-am lămurit anul trecut, când am fost pentru prima oară și am văzut cum roiau câteva sute de persoane pe holul hotelului Marriott. Ediția de anul acesta o să ma prindă tot acolo pentru că nu e un eveniment ce poate fi ratat. Evensys, în parteneriat cu Vodafone organizează Webstock 2016 pe 30 septembrie, iar înscrierile au început deja.

webstock 2016

Pot chiar să zic că a fost Webstock 2015 a fost evenimentul meu preferat de anul trecut (vezi aici cum a fost). Am cunoscut foarte multe persoane, bloggeri, pasionați de mediul online și am stat cam 12 ore acolo fără să simt cum a trecut timpul. E fain pentru că subiectele abordate de speakeri sunt de actualitate și sunt relatate din experiența proprie. O altă chestie foarte interesantă de la eveniment este gala Webstock Awards unde se premiază cele mai inedite/creative/șmechere campanii din online-ul românesc din ultimul an.

awesome

În concluzie, pe 30 septembrie 2016, în București, la JW MARRIOTT BUCHAREST HOTEL are loc Webstock 2016, iar eu recomand atât bloggerilor cât și reprezentaților companiilor să fie prezenți la acest super event pentru că este locul ideal pentru socializare și schimb de informații. Foarte important este să vă înscrieți aici. Tot ce se întâmplă la Webstock poate fi găsit pe #webstockro pe rețelele de socializare.

Ne vedem la Marriott!
Webstock 2016

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău