Evenimente

19 motive pentru care proiectul leru.ro este blană

 1. The hype is real. E 5 AM și scriu acest articol după ce la ora 19:00 am început să dezvoltăm proiectul leru.ro sub forma unui eveniment denumit Noaptea Elfilor.
 2. Pentru că am avut toți fesuri de Moș Crăciun, sau coarne de ren. That’s something…
 3. Am reușit într-un timp foarte scurt să adunăm câteva zeci de persoane să lucreze laolaltă, voluntare, cu un singur scop.
 4. Pentru că scopul proiectului este să strângem produse și servicii sub formă de donații și să le vindem online pentru a dona banii în scop caritabil.
 5. Pentru că avem două cauze, proiecte interesante din comunitatea locală pe care vrem să le susținem și despre care puteți citi pe site.
 6. www.leru.ro este un magazin online cu această poveste în spate, dezvoltat special pentru acest proiect.
 7. Pe de altă parte, e un proiect online unic în România.
 8. E un proiect foarte mișto, inițiat în grupul de oameni de la Thecon alături de care lucrez zilnic.
 9. Pentru că e un proiect început din dorința de a face bine, în echipă, folosindu-ne de ceea ce știm noi să facem cel mai bine.
 10. Am reușit să facem 90% din site într-o singură zi, cu o echipă fantastică. Leru.ro. La sfârșitul zilei de luni va fi dichisit până la adevăratul său potențial și lansat oficial.
 11. Pentru că a fost o seară senzațională, în care toată lumea s-a și distrat pe lângă muncă și m-am văzut înconjurat de genul de oameni cu care îmi face o mare plăcere să mă înconjor.
 12. S-au creat câteva zeci de produse handmade gata de vândut în magazinul online.
 13. S-a creat o identitate grafică. Pe social media s-a postat în draci în câteva ore. Vezi Leru pe Facebook și Leru pe Instagram. #noapteaElfilor #leru Like & Follow.
 14. Pentru că am găsit sprijin în comunitățile OpenHub și Fundația Comunitară Galați și pentru că avem ca întotdeauna alături de noi echipa Adquest.
 15. Am reușit să atragem atenția și sprijinul unor parteneri locali, menționez Brutăria Frontera, Fabrica de bere Martens, Restaurant Alltime, Restaurant Hangiul Priceput, distinctiv.ro, atelieruldedaruri.ro, accesvisualart.ro și căutăm și pe alții. Mulțumim!
 16. Pentru că de luni 9 decembrie 2019 timp de două săptămâni vom strânge donații, vom vinde online și vom dona mai departe banii obținuți.
 17. Pentru că acțiunea se petrece în Galați și nouă ne place acest oraș.
 18. Pentru că și tu te poți implica și poți dona. Vezi aici cum!
 19. Pentru că leru-i ler, orice ar fi.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău