General

Baloane și decorațiuni pentru evenimente. Next Event Galați

arcada baloane eveniment galati

Ei bine, s-a întâmplat între timp și botezul Oliviei, după ce s-au ridicat restricțiile, căci petrecerea era mult dorită și așteptată după pandemie.

Am vrut și avut o petrecere restrânsă și memorabilă pe care am surprins-o în poze mișto, dar vorbim altă dată despre asta. Copyright poză Andrei Mantaroșie.

Am decis să alegem câteva decorațiuni pentru petrecerea de botez de la Next Event Galați. Ei sunt specializați pe decorațiuni cu baloane, de toate formele, mărimile, tematicile și culorile, sau cel puțin asta ne-a atras la ei.

Am văzut că sunt mai mult orientați către petreceri cu și pentru copii, dar am văzut că se ocupă și de nunți și orice fel de evenimente care necesită decorațiuni și nu vreau să vorbesc prostii, așa că mai bine le adresați o întrebare.

Am descoperit ulterior că au mai multe de oferit și ne-au mai ajutat și cu un șevalet la intrare, tot cu baloane, evident.

sevalet intrare baloane eveniment galati

Experiența a fost foarte comodă pentru noi, în sensul că le-am zis tematica, culorile, ora și locul în care avem evenimentul și s-au ocupat ei de tot. Ah.. și numele copilului, e destul de important.

Au luat singuri legătura cu salonul, au montat și aranjat tot ce era necesar, ba chiar au venit să verifice dacă e totul ok și nu s-a dezumflat vreun balon la ora evenimentului.

Foarte prompți și profesioniști, așa că dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni deosebite pentru botez, eveniment de natură fericită îi găsiți pe cei de la Next Event pe Facebook sau la telefon 0754 748 017. Recomand!

Distracție plăcută!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • […] un prieten cu care mai mergeam la fotbal, s-a aventurat într-un nou business pe lângă ce făcea pană acum. A cumpărat o mașinuță foarte instagramabilă și a transformat-o in Fizzy Van, o dubiță care […]

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău