Evenimente

Bloggers Lan Party 17, sâmbătă 17, 2017+1

blpxvii

V-am mai povestit de Bloggers Lan Party, evenimentul meu preferat de la București. Am auzit de el pe la ediția a 9-a parcă și de atunci le-am ratat doar pe ultimele două din diverse motive.

Aștept cu drag să mă întorc în atmosfera de la BLP, multă lume prietenoasă, un spațiu pregătit pentru haos și multe jocuri. De data asta se vor juca FIFA18 / Mortal Kombat X / Guitar Hero Live / NBA2K18 pe PS4 și PUBG pe PC-uri pregătite de HyperX și OMEN by HP.

Dacă tot discutăm despre jocuri, la PUBG o să stau pe margine și o să urmăresc curios turneul, iar pe consolă sigur o să îmi încerc skillurile la FIFA, MKX și Guitar Hero.

Ca și cum jocurile nu ar fi suficiente, Bitdefender aruncă în luptă niște roboței autonomi proiectați de Echipa FLEX care vor fi antrenați de participanții BLP. Dacă ți-am captat atenția cu asta, vezi aici mai multe detalii.

BLP este un eveniment dedicat bloggerilor/vloggerilor și celor care îi urmăresc. Pentru a se bucura cât mai multă lume de o sâmbătă cu joacă și socializare, adminii au pus la dispoziție 50 de locuri suplimentare. Tu, dacă vrei să ocupi unul dintre aceste locuri, trebuie să completezi formularul de aici și să aștepți invitația.

Tot ce se va întâmpla Sămbătă la #BLPXVII va putea fi urmărit pe Facebook și pe hashtag-ul menționat prin articol.

Apropo, de data asta joaca are loc la Impact Hub (Timpuri Noi). Ne vedem acolo!

 

După eveniment:

Ca de obicei, a fost foarte mișto. Multă lume, locație nouă, foarte mișto noua locație Impact Hub Timpuri Noi, felicitări adminilor pentru organizare.

Eu am jucat Activity, turneu susținut de Beanz și câteva jocuri de pe consolă. Am câștigat, spre surprinderea mea, turneul de Guitar Hero, nu mai jucasem de un an, dar l-am bătut pe Marius în finală la diferență de o greșeală. Și am ajuns în sferturi la turneu de Robo Sumo organizat de Bitdefender, care a fost una din atracțiile zilei.

Au mai fost PUBG, de care nu m-am atins, un turneu de Heartstone organizat de TP-Link, de care iar nu m-am atins.

Jocurile nu au fost întrerupte decât de Calif, care a pus mâncarea pe masă și Shoteria, care a venit cu o roabă de bere.

Toate bune și frumoase, sper să ne vedem la următoarea ediție, la Piatra Neamț.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău