Marketing

Instagram va mări în curând limita clipurilor video la 60 de secunde

60-second-videos-instagram

Conform statisticilor, în ultimele 6 luni userii Instagram au vizualizat cu 40% mai mult conținut video. Nu știu dacă brusc suntem mai atrași de conținutul video sau pur și simplu suntem asaltați de conținut video în ultima vreme.

Drept urmare, oficialii rețelei de socializare au anunțat acum câteva zile că în curând vom avea posibilitatea urcării de clipuri de până la 60 secunde pe Instagram, adică de 4 ori mai mult decât în momentul de față. E un pas mare făcut de cei de la Instagram având în vedere că vor permite clipuri de zece ori mai lungi decât pe Vine și de șase ori mai lungi decât pe Snapchat, principalii lui competitori.

Părerea mea e că cele 60 de secunde vor fi în special pe placul companiilor care vor putea urca spoturi publicitare mai elaborate. Opțiunea se anunță a fi disponibilă tuturor utilizatorilor în următoarele luni.

Mai multe informații în postul oficial de Instagram. Spor la filmat.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Andrei Daniel apr. 18,2016 la 17:14

    Pe mine nu ma prins instagram, habar nu am de ce! Cat despre lungimea video-urilor, cred ca a fost o decizie luat mai mult cu gandul la concurenta decat la utilizatori!

    • Bogdan apr. 18,2016 la 17:26

      Sunt multe chestii faine si pe Instagram dar trebuie sa urmaresti conturile care trebuie.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău