Evenimente

O nouă ediție de 8 ore peste program. Hai să facem treabă!

8-ore-peste-program-Galati-min

Vă aduc din nou în vedere evenimentul internațional 8 hours overtime care se desfășoară și în Galați unde lucrăm împreună 8 ore pentru a ajuta comunitatea locală.

Câteva informații despre 8 Hours over time:

8 Hours Over Time a apărut pentru prima dată în Olanda și este un eveniment organizat anual în marile orașe ale lumii.

Într-o noapte pe an, zeci de oameni se întâlnesc ca să ajute alți oameni în a găsi soluții pentru diverse probleme din comunitate. Evenimentul aduce împreună ONG-uri și experți din diverse domenii într-o seară de lucru în care cei din urmă își donează expertiza.

8 ore peste program este o întâlnire prin care specialiștii din diverse domenii dăruiesc timp și expertiză pentru ONG-urile care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru un proiect anume sau pentru desfășurarea activității mai eficient. Evenimentul se petrece după programul zilnic, într-o zi de vineri iar mobilizarea comună se întinde de la ora 19:00 până a doua zi dimineață.

Dacă vrei să participi și să ajuți înscrie-te în acest formular.

Cum a fost la prima ediție

La prima ediție au participat ca voluntari profesioniști peste 25 de specialiști IT, web design, graphic design, organizare evenimente, marketing și comunicare ce activează ca freelanceri sau ca angajați în cadrul unor firme din Galați precum Thecon, Comdata, Selir și WindRiver.

Eu am făcut parte dintr-o echipă de 8 membri care a lucrat la site-ul evenimentului Semimaraton Galați.

8 hours overtime for a good cause – Galati copyright Filer Cosmin Wedding Videography.

 

Ce înseamnă pentru participanți și pentru Galați acest eveniment:

  • brainstorming filantropic,
  • o economie de 8 săptămâni de lucru pentru angajatul unui ONG care caută soluționarea unei probleme, dezvoltarea unui proiect sau a unei strategii,
  • echipe de lucru formate din specialiști care, împreună cu membrii ONG-urilor, caută și găsesc cele mai bune soluții pentru problema pe care o doresc rezolvată,
  • un dar în timp și expertiză, talent și cunoaștere, suflet și încredere,
  • transformarea comunității implicând resursele și potențialul uman local,
  • reuniunea unor membri activi din comunitate din domenii diferite care susțin o cauză cu care se identifică,
  • contribuție, implicare, eforturi comune, rezultate vizibile, conștientizarea schimbarii și impactului,
  • posibilitatea de a cunoaște oameni noi, care activează în medii asemănătoare sau complementare cu al tău.

„În numele asociației Egosano, mulțumim Fundației Comunitare Galați pentru sprijinul oferit în cadrul evenimentului „8 ore după program pentru o cauză bună”. Suntem norocoși și recunoscători pentru ajutorul necondiționat primit pentru realizarea strategiei de marketing dedicată proiectului „Diabetul în școală”. Echipa de voluntari a Fundației Comunitare Galați s-a implicat cu seriozitate și multe idei creative și a reușit ca în numai câteva ore să construiască o imagine de proiect în acord cu viziunea și obiectivele noastre. Ne bucurăm că am participat la acest eveniment pe care îl recomandăm tuturor ONG-urilor și persoanelor care vor să se implice cu o faptă bună în comunitatea în care trăiesc” Alina Chercea Cloșca, Coordonator proiecte Asociația Egosano

Hai! Pe 31 martie lucrăm 8 ore peste program pentru comunitatea locală. Anunță-ți și prietenii și ne vedem acolo, poate chiar o să lucrăm împreună. Înscrierile se fac aici.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău