Uncategorized

Recomandare fotograf de nuntă, ciprianneculai.com

Din seria celor mai dificile decizii pe care le-am luat la nuntă a fost alegerea fotografului și o să vă explic mai jos în articol și de ce.

Am cerut recomandări de fotograf de nuntă din Galați, ai de unde alege fără dar și poate, dar cum nu e vorba de cea mai scumpă cameră foto și nici cele mai multe poze din portofoliu, am făcut alegerea plecând de la dorința de a avea în principal cadre instantanee, fără să pozăm excesiv în poziții clișeice.

Ulterior ne-a explicat Ciprian că ceea ce căutam se numește stil foto-jurnalistic, iar pe noi ne-au atras astfel de poze din portofoliul lui.

Nici eu, nici Claudia nu am mai participat la o ședință foto până la momentul respectiv, deci gheața a fost spartă în munții Măcinului, cu câteva zile înainte de nuntă, în ziua cununiei civile. Am ales să facem cununia civilă și cea religioasă în zile diferite, dar în aceeași săptămână.

Eu zic că ne-am descurcat pentru că am fost super mulțumiți de rezultat, avem multe amintiri frumoase și meritele sunt în mare parte fotografului Ciprian Neculai, pentru că ne-am simțit confortabil și natural în prezența lui. A fost la locul potrivit în majoritatea momentelor, iar la final ne-a livrat imagini care povestesc nunta.

Iar aici intervine explicația frazei de început, de ce alegerea fotografului e o alegere dificilă? Pentru că, din punctul meu de vedere, dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu fotograful și nu te simți comod în preajma lui, sau aveți concepte diferite despre cum ar trebui să arate pozele, nici experiența nu o să fie plăcută, nici pozele satisfăcătoare. Asta dacă ai pretenții.

Ciprian ne-a ales niște locuri interesante pentru ședințele foto, natura a fost generoasă în felul ei și bineînțeles că noi am făcut tot posibilul să aibă și ce poza, iar prietenii și familia au fost alături de noi. Mulțumim din nou.

Vă las cu câteva din pozele noastre preferate:

Așadar, dacă ai ajuns aici căutând pe cineva să îți imortalizeze nunta sau orice alt tip de eveniment în imagini, îl recomand cu încredere pe fotograful Ciprian Neculai. E disponibil pentru ședințe foto, nunți și orice fel de evenimente oriunde în țară, cât și în afara ei și îți recomand să îl contactezi din timp.

Mulțumim încă o dată!

Mai multe poze de la nunta noastră puteți vedea aici, iar recomandarea pentru videograf o găsiți aici.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău