Development

#1 eCommerce – Voi scrie o serie de articole despre și pentru magazine online

banner ecommerce

În diferite articole scrise până acum pe blog am discutat despre magazine online, direct sau indirect. Vreau să abordez pe blog mai multe subiecte despre eCommerce, în special despre crearea și administrarea unui magazin online.

Le voi cuprinde într-o serie de articole, fără un cuprins, sau neaparat o ordine anume. O să scriu mai multe despre partea online, lucruri nu foarte tehnice, pe care ar trebui să le știe oricine intră în acest domeniu, sau are deja un magazin online.

Vom discuta despre:

  • platforme de eCommerce (Prestashop, Magento, WP WooCommerce și altele),
  • extensii pentru platforme,
  • integrări third-party, email, facturare, plati, curieri, etc
  • marketing în eCommerce,
  • sfaturi pentru îmbunătățirea magazinelor online,
  • SEO în eCommerce,
  • alte subiecte pe care le puteți propune și voi în comentarii.

Am luat această decizie pentru că în ultima perioadă, 2017, 2018, a explodat acest domeniu. Au apărut multe magazine online pe principiul că ce poate să fie greu, deschid site-ul cumva, pun produsele, le expediez și fac profit, pe când în realitate nu e atât de ușor pe cât pare.

Foare mulți sunt atrași de subiect, dar e o lipsă serioasă de informare despre ceea ce înseamnă dezvoltarea, administrarea și susținerea unui magazin online pe termen lung.

Am contribuit în ultimii 2 ani la dezvoltarea mai multor magazine online din țară și din afară. Am discutat cu mai mulți administratori de magazine online, am identificat și rezolvat probleme împreună cu ei, am tras multe concluzii pe care vreau să le împărtășesc.

Dacă vrei să te abonezi strict la această serie de articole, completează formularul de abonare de mai jos. Vei primi pe e-mail fiecare articol nou din această serie.

Voi face și câteva analize, audituri unor magazine online aleatorii. Pe această cale, o să provoc mai mulți administratori de magazine online să îmi răspundă la câteva întrebări pentru a le publica ca studii de caz în această serie de articole.

Dacă ai un magazin online și vrei să fie subiectul unei discuții lasă-l în comentarii, sau trimite-mi un e-mail la contact@panabogdan.ro

Let’s go eCommerce!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău