General

Ajută personalul medical din Galați

Cel mai important rol al nostru, marea mulțime de oameni, în această perioadă de criză este să stăm în casă, cât mai izolați de contactul cu alte persoane.

E nasol, chiar foarte nasol, mai ales când ești obișnuit cu o rutină, colegi, prieteni, activități outdoor, ai hobby-uri în natură și așa mai departe. Pe lângă asta ne confruntăm cu multă confuzie, frică, stres, anxietate, cauzate de multe informații false care circulă online și de faptul că nu ne-am mai confruntat niciodată cu o situație de genul acesta.

Implică-te și tu

Și mai este o situație nouă cu care ne confruntăm. Trebuie să avem grijă de cei din jur, chiar dacă nu îi cunoaștem. Să ne orientăm resursele și să lucrăm împreună pentru o cauză comună. Poate se lipește de noi treaba asta..

Acum imaginați-vă că de cealaltă parte, personalul medical care se ocupă de tratarea pacienților infectați lucrează la foc continuu, în condiții deloc adecvate, chiar și fără echipamente de protecție și strictul necesar.

Putem să ne plângem de milă că suntem în situația asta, dar momentan nu ne ajută foarte mult. Nu suntem singura țară cu deficiențe în sistemul medical, dar asta e o altă discuție pe care o putem aborda după ce depășim criza.

Ce poți să faci acum? Poți ajuta cu bani spitalele din apropierea ta. Comunități din întreaga țară au pornit campanii de fundraising în acest sens.

În Galați, Fundația Comunitară a pornit campania Galați în siguranță menită doar să direcționeze cu grijă banii de la tine spre personalul medical și spitalele din oraș.

Informează-te DOAR din surse sigure: https://stirioficiale.ro/informatii

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău