General

Ajutor în automatizarea activității angajaților din birou și de pe teren

teamwork

Automatizarea taskurilor individuale și de echipă și planificarea pe mai multe zile sunt un mare avantaj în procesul de finalizare al acestora. Orice om, sau echipă, lucrează mult mai bine și mai eficient când are acces instant la informații. e.g. programări execuție taskuri, instrucțiuni, disponibilitate inventar, etc

Un tool cu aceste funcționalități ar trebui să coordoneze o arie destul de largă de operațiuni – urgențe, conformități, inspecții, întrețineri, reparații, sau proiecte care necesită mai multe zile de lucru, activități multiple, echipe diversificate de muncitori și așa mai departe. Cam tot ce include un business cu o echipe mobile de teren, indiferent de numărul și mărimea acestora.

Mi se pare foarte util să poți optimiza foarte ușor orice tip de resurse. Să poți elimina erorile provenite din introducerea manuală a datelor și poți menaja incidentele până la cel mai mic detaliu. Să salvezi timp și să eviți revenirile și costurile generate de întârzieri, combustibil, inventar etc.

Pe lângă toate astea, sunt necesare și integrări cu diferite device-uri precum POS-uri, cititoare de coduri de bare, GPS-uri, dar și cu alte softuri folosite de o companie, ERP, CRM, etc

Dintr-un scurt research, o soluție plauzibilă ar fi software-ul SmartID.WorkForce. Am văzut că oferă și posibilitatea de personalizare în funcție de business și teoretic acoperă toate procesele companiei, de la creare și monitorizare, comenzi, planificare, managementul taskurilor, echipelor proprii și a subcontractorilor, managementul echipamentelor, managementul rutelor, managementul activităților din teren, raportări și altele, dar și transmite în timp real către back office datele din teren. Cam tot ce își poate dori un administrator.

Pe lângă o organizare eficientă, este obligatoriu să urmărești monitorizarea și raportarea activităților din teren – km parcurși, intervenții, program de lucru, cele mai productive echipe și intervale de timp, planificarea rutelor și prioritizarea intervențiilor.

În încercările mele de integrare a diverselor tooluri în echipa în care lucrez, m-am lovit de cele mai multe ori de insuficiența adaptării și personalizării lor conform modului de lucru. Peste toate, acesta mi se pare cel mai important aspect când cauți să integrezi un astfel de tool.

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Gabriela oct. 10,2017 la 13:17

    Foarte bun articol, multumesc pentru informatie. Aceste echipamente sunt de mare ajutor pentru firme.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău