General

Am stat cu cortul în munții Măcin. Loc bun de camping în Măcin

camping macin

Am plecat weekend-ul trecut din Galați cu gândul să stăm puțin în aer liber, la iarbă verde, fără gratar și alte chestii specifice. Nu suntem chiar obișnuiți să stam la cort, dar nici străini de situație.

Cu gândul că ne putem întoarce acasă dacă nu găsim un loc bun de campare sau vremea nu ține cu noi, ne-am urcat pe bacul de la ora 11, iar la 11:30 deja scoteam bagajele din mașină la poalele Munților Măcin. Nu știam că unde urma să ajungem chiar e un camping, mi-am adus aminte de zonă de anul trecut când am urcat pe munte și am văzut păduricea respectivă.

 Locație Camping Măcin

În camping sunt câteva băncuțe, mulți copaci de care poți lega hamace, umbră și liniște, sau cel puțin nu am prins noi pe nimeni care să facă gălăgie. Ca utilități vei găsi un WC ecologic și o ghenă de gunoi, suficiente după părerea mea.

Prețul campării este de 6 lei de persoană pe lângă care am mai plătit 6 lei de persoană pentru vizitarea parcului turistic. Am plătit a doua zi dimineața când a venit un îngrijitor al locului.

Peste noapte am împărțit zona cu alte 10 corturi, dar la distanța mare între ele, Foarte mișto experiența, o voi mai repeta cu siguranță. Dacă știți alte locuri de campare prin zonă aș aprecia să le lăsați în comentarii.

camping macin

lacusta macin

muntii macin

muntii macinului

Poze realizate cu Samsung Galaxy S7 Edge

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Alex aug. 12,2017 la 16:50

    No offence, dar locul e jalnic

    • Bogdan aug. 12,2017 la 16:56

      Non taken. Dar ce poate cauza ca un loc de campare să fie jalnic? Gunoaie nu erau, cel puțin de câte ori am fost eu.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău