General

Am strigat pentru prima dată „Hai România” la Galați la CM de Hochei

campionatul mondial hochei galati

Dacă nu știați, Galațiul găzduiește săptămâna aceasta Campionatul Mondial de Hochei Divizia II Grupa A. Echipa națională a României își dispută șansele de calificare în Divizia I, Grupa B pe propriul teren, alături de echipele Australiei, Belgiei, Islandei, Serbiei și Spaniei.

Până acum România are 2 victorii din 2 meciuri, 9-1 împotriva Belgiei și 4-1 împotriva Serbiei. Hai România! Cel mai important meci se anunță a fi cel cu Australia.

IICH GALATI 2017

Deși e un eveniment care nu a mai avut loc în Galați de 38 de ani, patinoarul nu a fost plin. Mă așteptam la mai mulți suporteri, dar fiind un sport nu foarte popular, îmi explic. Hocheiul nu se află nici printre preferințele mele, dar am fost la câteva meciuri ale echipei locale Dunărea Galați și trebuie să recunosc că e un sport foarte spectaculos.

Patinoarul arată foarte bine și are o acustică incredibilă. Biletele costă 20 de lei la meciurile României și 10 lei la celelalte meciuri și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro sau de la casieria patinoarului. Eu am plătit online, am printat biletul și nu am stat la rând la casierie. Oricum, coada nu era prea mare, locuri libere sunt destule, nu e grabă.

Vă sugerez să mergeți și să vă bucurați de spectacol, mai sunt 3 meciuri ale naționalei noastre, pe 6 aprilie cu Islanda, pe 7 cu Australia și pe 9 cu Spania. Până la urmă, astfel de evenimente se întâmplă foarte rar în Galați și trebuie să ne bucurăm de ele.

Alte câteva poze de la meciul cu Serbia:

campionatul mondial hochei galati

campionatul mondial hochei galati

campionatul mondial hochei galati

campionatul mondial hochei galati

campionatul mondial hochei galati

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău