General

Caut colegi noi! Job în IT, full-time în Galați

Joburile detaliate mai jos sunt în cadrul firmei Thecon din Galați, agenție de web design și marketing online unde își desfășoară activitatea un colectiv tânăr și ambițios format care învață muncind și se distrează. Vezi mai jos ce presupun joburile și cum aplici.

angajare-thecon

Caut colegi noi, studenți (chiar și anul 1), tineri pasionați de mediul online cu dorință de învățare și dezvoltare. Nu căutăm persoane cu experiență de muncă, ci mai degrabă persoane pasionate de acest domeniu care vor să se integreze în echipă, să se implice și să învețe.

Vrei să ne cunoști mai bine?

  • avem ca principale activități crearea de site-uri și aplicații web, magazine online, aplicații mobile și promovarea acestora,
  • nu căutăm neaparat persoane cu experință de muncă,
  • învățăm împreună într-un ritm alert,
  • avem un mediu de lucru foarte tânăr și dinamic, vezi Facebook,
  • programul este flexibil, ai timp și pentru facultate cât timp ești serios,
  • biroul este poziționat excelent, în zona Ultimul leu,
  • intri într-un colectiv în care se organizează în mod regulat activități de team-building și petreceri,
  • ai acces și ești invitat să te implici în toate activitățile suplimentare pe care le susținem, menționez aici OpenHub, Bloggers Arena Galați, VINEri

 

Caut colegi în următoarele departamente:

1. Web Development – ideal ar fi să ai cunoștințe despre HTML, CSS, JAVASCRIPT și PHP
2. Testing – avem nevoie pe cineva care să detecteze bug-uri, erori, înaintea clienților, căutăm o persoană răbdătoare, meticuloasă și organizată. Nu e nevoie să cunoști programare web, dar trebuie să înțelegi cum funcționează un site, un magazin online.
3. SEO și SEM. Dacă știi ce înseamnă fără să cauți pe Google deja ai un avantaj.

Dacă nu ai mai lucrat în domeniu, dar îți sunt familiare cele de mai sus, ești un posibil candidat. Repet, nu căutăm neaparat persoane cu experiență de muncă, ci tineri, studenți care vor o carieră în acest domeniu, care sunt dornici să se dezvolte pe cont propriu, nu doar prin ceea ce li se predă la facultate. Căutăm persoane care vor să încerce și un alt mediu de învățare decât cel de acasă prin tutoriale online.

Vrem doar să fii experimentat în a folosi calculatorul mai mult decât pentru Facebook, Youtube și jocuri. Dacă ești student și chiar te duci la cursuri și laboratoare (chiar te susțin și felicit), programul de lucru îți va permite cu siguranță. Organizăm și noi traininguri intensive de unde poți prelua din experiența unor persoane specializate din domeniu.

 

Cum aplici?

Trimite-mi CV-ul tău prin email la contact@panabogdan.ro sau pe cariera@thecon.ro, împreună cu mențiunea jobului/joburilor la care aplici și de ce aplici și convinge-mă să stabilim o întâlnire. Dacă niciunul din joburi nu ți se potrivește, dă un share la articol și poate mă ajuți să ajungă unde trebuie. Mersi.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău