Dezvoltare personală

Caut colegi și colege noi pentru job în IT. Vezi detalii.

thecon angajeaza

Caut colegi noi, tineri pasionați de online cu dorință de dezvoltare. Treaba e simplă, totul se întâmplă în Galați în cadrul agenției de web design și marketing online Thecon unde:

 • avem ca domeniu de activitate crearea de site-uri web și tot ce ține de mediul online,
 • nu căutăm neaparat persoane cu experință,
 • învățăm împreună într-un ritm alert,
 • avem un mediu de lucru foarte tânăr și dinamic, vezi Facebook
 • programul este flexibil, ai timp și pentru facultate,
 • biroul este poziționat excelent.

Dacă nu știi tot ce ține de crearea de site-uri web, sau chiar dacă nu știi cum se face efectiv un site web, nu e nici o problemă. Repet, nu căutăm neaparat persoane cu experiență, ci tineri care vor să învețe, care sunt dornici să se dezvolte pe cont propriu, nu doar prin ceea ce li se predă la facultate. Persoane care vor să încerce și un alt mediu de învățare decât cel de acasă prin tutoriale online.

Facultatea de calculatoare nu e o nici ea o cerință, dacă vrei să încerci o carieră în IT, tocmai ai găsit locul potrivit. Organizăm traininguri intensive de unde veți prelua din experiența unor persoane specializate din domeniu. Trebuie doar să fii experimentat în a folosi mai mult decât Facebook și Youtube pe calculator. Dacă ești student și chiar te duci la cursuri și laboratoare (chiar te susțin și felicit), programul de lucru îți va permite cu siguranță.

Probabil cauți printre rânduri și niște cifre, îți dai seama că nu am scris. Aici poți afla mai multe detalii și poți aplica pentru un interviu. O alternativă ar fi să îmi trimiți un email la contact@panabogdan.ro sau colegelor mele pe cariera@thecon.ro și vom stabili o întâlnire.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

5 comentarii
 • Dorin ian. 14,2016 la 19:39

  Sunt student in anul 1 la Facultatea de inginerie electronica si telecomunicatii, ma pricep destul de bine la calculatoare( petrec destul timp)Sunt dornic sa invat lucruri noi si mereu mi-am dorit sa muncesc in acest domeniu.

 • Cătălin Corozanu ian. 9,2016 la 21:56

  Cunosc eu pe cineva în domeniu, și este Gălățean.. O să-i recomand articolul tău.

  • Bogdan ian. 9,2016 la 21:57

   Mersi Catalin!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău