General

Cum să intri în backstage la Teatrul Dramatic „Fani tardini”

Imblanzirea scorpiei - Fani Tardini

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi are o super campanie lunară de fidelizare a spectatorilor care cumpără bilete online.

Mai exact, cine conduce la sfârșitul lunii clasamentul celor mai multe cumpărături de bilete online la piesele teatrului câștigă o invitaţie la una dintre reprezentaţiile trupei teatrului, atât în public, cât și în culise.

Practic, câștigătorilor campaniei le sunt deschise spaţiile Teatrului care sunt necunoscute publicului, precum sala de lectură, magaziile de recuzită şi decor şi chiar să păşească sub scena rotativă, locul din care actorii îşi fac apariţiile în timpul unor piese.

Poți astfel vedea ce se întâmplă în culise înainte de începerea spectacolului, poți simți agitația de la cabine şi bineînțeles poți sta de vorbă cu actorii, cu regizorul tehnic al spectacolului şi cu personalul.

E genul de experiență completă și foarte interesantă pe care orice pasionat de teatru ar trebui să o trăiască cel puțin o dată.

Ca să ai mai multe șanse du-ți prietenii și colegii la teatru, strânge banii și plătește tu online biletele că doar „te ocupi de ieșire”. Nu le spune asta, le trimiți apoi poze din culise. (Nici n-ai auzit asta de la mine.)

Biletul pornește de la 15 lei și poate fi cumpărat online de pe bilete.fanitardini.ro.

Mai multe informații la 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Și dacă ești pasionat de teatru, mai treci pe aici pentru că o să mai auzi de la mine despre Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

salba dracului

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău