General

Donează haine groase pentru persoanele fără adăpost din Galați

doneaza-haine-galati

Dacă ți-ai scos hainele pentru iarnă cu siguranță ai găsit ceva ce nu vei mai purta. Comunitatea „Curăţam Galaţiul” iniţiază o campanie prin care îndeamnă gălăţenii să-şi doneze hainele groase pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă faţă sezonului rece.

Timp de 4 zile, de joi 23 noiembrie de la ora 9.00 până duminică, 26 noiembrie ora 12.00, ești invitat să faci o faptă bună dăruind hainele de care nu mai ai nevoie în părculeţul din faţa Disco VIP din Ţiglina 1. Lasa o haină groasă sau lasă o căciulă/ un fular/mănuși/pulovere/pantaloni/încălțăminte într-o pungă lângă monumentul din mijlocul parcului.

În fiecare zi băieții de la Curățăm Galațiul vor colecta hainele donate și le vor distribui persoanelor fără adăpost. Anul trecut în cadrul unei campanii similare au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite la Centrul pentru Persoane fără adăpost.

Ideea campaniei a fost preluată din acţiuni similare din oraşe precum Timişoara, Sibiu, Reșița, Brăila, Iaşi sau București. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului, sau dacă trimiți un email la adresa curatamgalatiul@gmail.com

Dă și tu vestea mai departe și apoi fugi și caută prin șifonier.

Sursă imagine

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Bogdan nov. 21,2017 la 19:19

    Chiar am strâns 2 saci de haine acum câteva săptămâni și o să-i donez. Foarte bună inițiativa!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău