Development

Font Awesome rupe Kickstarter și pregătește v5 Pro

font-awesome-5-by-dave-gandy-kickstarter

Dacă ești designer sau developer web, sunt slabe șanse să nu fi auzit de Font Awesome, foarte slabe. Dacă ești un simplu utilizator web, sunt foarte slabe șanse să nu interacționezi zilnic cu Font Awesome prin site-urile pe care navighezi.

Font Awesome e un set de iconițe vectoriale foarte ușor de adăugat în site-uri și foarte ușor de customizat în tot ce ține de culoare, dimensiune și cam orice se poate face cu CSS. Momentan, versiunea free oferă 675 iconițe, dar echipa cool din spatele Font Awesome a planificat o versiune PRO care oferă peste 1000 de iconițe noi, suport SVG, suport pentru PS, AI și Sketch, multe altele și în cele din urmă CDN.

fontawesome-kickstarter

Partea și mai tare e că proiectul e finanțat de comunitate pe Kickstarter și ca majoritatea proiectelor faine și utile, și-a depășit de aproape 20 de ori targetul. Pentru o donație de 20$ ca early-backer poți primi licență pentru varianta PRO ce urmează să fie lansată. Oferta e limitată deoarece proiectul va fi finanțabil pe Kickstarter doar până pe 1 Decembrie. Toate detaliile sunt aici, iar video-ul de prezentare este genial.

Font Awesome 5

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău