General

Halloween la film, la CinemaCity

halloween cinemacity

Pentru că e Halloween și pentru că e perioada filmelor de groază, Cinema City rulează un program special cu filme horror precum „Goosebumps 2”, „Halloween”, „The house with a clock in its walls”, „The nun”, „The night eats the world”, „I still see you”, sau „Hell Fest”.

Mie îmi plac filmele horror în general, le-am văzut cam pe toate, de câteva ori, atât variantele americane, cât și cele japoneze, dacă sunteți amatori. Apreciez foarte mult Shutter, seria The ring, The Omen, și aș mai putea continua. Dacă ar fi să aleg unul, aș alege Shutter, varianta japoneză, genial. Lasă-mi, te rog un comentariu cu filmul tău preferat, să îmi fac un nou watchlist horror. 

Problema e că nu am mai văzut de ceva timp un film horror care să mă impresioneze, care să iasă din clișee. Mâine, de Halloween, mă duc la Cinema City Galați să văd filmul Halloween. Sper să fie ceva de capul lui, de obicei un film de groază e bun dacă toată lumea din sală râde, e un sistem de auto-apărare când ți-e frică. Așa că dacă o să fii mâine în sală, la filmul de la ora 20, dacă nu țipi de frică, să nu faci panaramă.

Lista completă cu filmele din programul special Cinema City de Halloween e aici. Prețurile sunt reduse, locurile sunt limitate.

 

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro. Ne vedem la film.

Nu uita de comentariul cu filmul tău horror preferat, să văd dacă am ratat vreunul. Mersi!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău