General

În Săptămâna Altfel am fost la școala mea generală

scoala 29 galati

Am participat astăzi la o sesiune de discuții despre Informare/Dezinformare în Mass-Media cu elevii unei clase de-a 8-a de la Școala Generală nr.29 din Galați. Am avut ceva emoții datorate faptului că am intrat în școala pe care am terminat-o acum 10 ani.

Nimic nu mai arată cum îmi aminteam eu în afară de masa gardianului de la intrare, nici măcar buticul cu snacks-uri nu mai era acolo. Toți pereții sunt plini de creații ale elevilor, diplome și cupe. A… și am pășit din nou pe treptele de care mi-am spart capul prin clasa a 5-a.

Coincidența a făcut că diriginta de la clasa la care am fost este fix doamna profesoară de istorie din generală care ne punea să facem genoflexiuni când nu știam să răspundem (am aflat că și acum se practică exercițiile fizice). Mai mult decât atât, m-a și recunoscut, ceea ce mi se pare fabulos.

Mi-a făcut mare plăcere să stau de vorba cu elevi de 14-15 ani care deși au toți smartphone și cont de Facebook, mi-au amintit cum era în clasa a 8a. Sunt foarte supărați pe școală că li se predau lucruri plictisitoare și au devorat tot ce s-a discutat azi. Copiii au fost foarte interesați în special de ce liceu am terminat, ce facultate și când a început să îmi crească barba :)).

E o treabă și cu Săptămâna altfel, eu nu am prins, dar mă bucur că sunt implementate și la noi activități de genul.

saptamana altfel

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Ioana mai 1,2016 la 14:58

    Si sunt destul de numerosi pentru o zi din saptamana altfel. In scolile din zona mea veneau foarte putini elevi. Totusi, observ ca aveau activitati interactive si probabil asta i-a si determinat.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău