General

Inbox by Gmail – Un update destul de interesant

Inbox-Gmail-logoSe face o săptămână de când am început să folosesc Inbox by Gmail. Este defapt un înlocuitor al aplicației de Gmail, sau mai degrabă un mod diferit de a-ți verifica mail-ul. Deși sunt câteva luni bune de când a fost lansat, Inbox este pe bază de invitație sau aprobare de la Google și nu funcționa pentru adresele de mail care nu sunt @gmail.com

Așadar, pentru că acum funcționează pe toate adresele de e-mail setate prin Google, am renunțat la aplicația clasică de Gmail și încerc să mă obișnuiesc cu noua interfață Inbox. Am doar cuvinte de laudă, se mișcă foarte bine, are o interfață mai modernă și câteva features noi foarte interesante. Inbox este disponibil și pe laptop, în browser pe inbox.google.com și din punctul meu de vedere are foarte mult potențial, doar necesită o perioadă de acomodare.

Principalele features al aplicației sunt modul în care interpretează și grupează mailurile automat dupa label-uri predefinite sau create de tine. Identifică automat mail-urile care reprezintă cumpărături, mailurile legate de călătorii, mail-uri de notificare care au o prioritate foarte mică etc

S-a renunțat la starred și s-a introdus pinned, cam același lucru, dar acum transformi mailurile direct in task-uri și le poți seta o alarmă sau un snooze. Poți mult mai ușor să îți faci reminders și are o listă cu contacte favorite pentru email rapid.

Overall, sunt sigur că o să aibe succes pentru că poate crește productivitatea și are o interfață foarte simplă si prietenoasă. În cel mai scurt timp Google va deveni un asistent personal și aplicația Inbox este doar un pas înainte.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala Inbox.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău