General

Învață să urci pe munte – cursuri teoretice și practice

albatros pe munte

„Dacă visezi dintotdeauna să cutreieri munţii cu rucsacul în spate sau dacă iubeşti natura şi vrei să o explorezi, această invitaţie este pentru tine!”

Cu această frază mi-a atras atenția  o postare pe Facebook care anunță un proiect de educaţie montană cuprinzând cursuri teoretice şi aplicaţii practice despre echipament, orientare, activităţi montane, pericole în natură şi conduită pe munte. S-au deschis înscrierile pentru cea de-a V-a ediţie a Hai cu noi pe munte!

Proiectul organizat de ATE Club Albatros Galaţi este destinat tinerilor cu vârste între 16 şi 30 de ani. Numărul locurilor este limitat la 30 persoane, acestea având obligaţia să fie prezente la minim 3 cursuri teoretice pentru a putea participa la aplicaţiile finale care se vor desfăşura chiar la munte.

Taxa de participare este simbolică și constă în rechizite școlare noi, care vor fi donate unui ONG din Galaţi, adică poți să faci și altcuiva un bine prin acest curs. Costurile aplicațiilor (transport, alimente etc.) și ale echipamentului necesar va trebui să ți le procuri singur, bineînțeles!

Dacă eşti interesat(ă) de acest curs, consultă calendarul de mai jos şi să te înscrii doar dacă eşti sigur(ă) că poţi ajunge la cursuri (ar fi urât să ocupi locul degeaba). Mie mi se pare chiar interesant cursul,  nu sunt cel mai pasionat de urcat pe munte, dar îmi place să petrec timp în natură. Mă mai gândesc dacă mă înscriu, dar sper să ajungă acest mesaj la persoanele potrivite.

Calendar

– Curs 1 – marţi, 4 aprilie, ora 18:00
– Curs 2 – joi, 6 aprilie, ora 18:00
– Curs 3 – marţi, 11 aprilie, ora 18:00
– Curs 4 – marţi, 25 aprilie, ora 18:00
– Curs 5 – marţi, 2 mai, ora 18:00

– Aplicaţie – sâmbătă, 8 aprilie, ora 9:00
– Aplicaţie – sâmbătă, 22 aprilie, ora 9:00
– Aplicaţie finală 1 – întreg weekendul 6-7 mai
– Aplicaţie finală 2 – întreg weekendul 13-14 mai

Formularul de înscriere este disponibil pe http://bit.ly/haicunoipemunte2017 și orice întrebare poate fi adresată pe Facebook Club Albatros Galați. Persoanele înscrise vor fi contactate telefonic şi vor primi pe e-mail detalii suplimentare despre locul de desfăşurare a cursurilor şi conţinutul lor.

Succes!

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău