General

La plimbare cu Audi A6 C8 de la APAN Automobile Audi

audi a6 c8 2020

În parteneriat cu APAN Automobile Audi am apăsat pedalele și butoanele noului model de Audi A6, berlină, sedan, limuzină, depinde cum vreți să-i ziceți. Minunată!

Sumarizând fișa tehnică, vorbim despre un motor de 2L diesel 204 CP, Quattro, cutie automată S-Tronic, faruri Matrix, Adaptive Cruise Control și multe display-uri la interior. Preț rotund, 60.000 Euro, TVA inclus

De principiu, mașina condusă de mine, cu dotările sale, excelează la capitolul confort, în special pentru drum lung. Până la urmă, pentru asta cred că e și conceput modelul.

E o mașină business, făcută pentru navetă, drum lung, șosea bună, mai puțin pentru stat bară la bară, dar dacă tot stai, stai confortabil. Mi s-a părut enorm de mult loc la interior, design-ul minimalist îți dă impresia de și mai mult loc.

Numărul de butoane de la interior a fost drastic redus, poate fi puțin înfricoșător la început dacă nu te împaci cu tehnologia și ecranele cu touchscreen. Deși, necesită mai multă atenție decât niște butoane fizice, toată tableta dedicată climei este bine optimizată pentru diverse gesturi, ca să te miști rapid.

interioru audi a6 c8

Nu mai scriu nimic aici, mai jos sunt 2 video înregistrate în mașină, din care poți afla mai multe, iar la sfârșitul articolului câteva poze.

Avem așa:

Review și test drive operat de Munteanu Bogdan pe canalul lui de YouTube în timp ce ne-am plimbat o ora cu mașina și am stat de vorbă.

Una bucată night ride point of view de la o plimbare de noapte prin oraș.


Și câteva poze:

Pe cei de la Apan Automobile Audi îi găsiți pe apanautomobile.ro, la telefon 0236.440.001 sau prin email la contact@apanautomobile.ro

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Pato Basil dec. 21,2020 la 20:01

    Am urmărit perioada în care te-ai bucurat de bestie și ne-ai încântat și pe noi cu experiența ta.
    Cu o mașină din asta, nici nu simți drumul până în Thasos, sau până la Viena :).
    La cât mai multe colaborări de succes!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău