General

Laser Tag Galați – Arena WarTag + Video

wartag galati lasertag

Ultima activitate de team building a fost un meci de Laser Tag în care personal n-am avut rezultate remarcabile, iar echipa din care am făcut parte a pierdut, dar a fost distractiv până la urmă.

Vă las cu două minute de video de la fața locului și apoi puteți citi mai multe detalii.

Unde am jucat?

Mulțumim WarTag pentru găzduire. E prima sală de Laser Tag din Galați, a fost deschisă de curând, iar noi am fost printre primii care am testat-o.

La ce să te aștepți?

Sunt 20 de echipamente, deci acesta e numărul maxim de jucători. Echipamentul constă într-o vestă cu senzori și o armă cu laser. Toate sunt noi și arată foarte bine.

laser tag galati

Minimul în care se poate juca e de 8 jucători, adică două echipe de câte 4. Eu aș zice că optim este să fie măcar 12 jucători pentru că terenul este destul de mare și e mai distractiv. Dacă nu crezi că strângi suficienți jucători pentru un meci de laser tag, poți să te înscrii să joci cu necunoscuți.

Noi am fost 18 și am ales să jucam inițial în trei echipe de câte 6, iar apoi ne-am restrâns la două echipe. Pot juca și 3 echipe în același timp.

WarTag e un loc bun pentru petreceri aniversare pentru copii și nu numai, dar și pentru activități de team building.

Cât costă?

Prețurile le găsiți pe site wartag.ro, unde puteți să faceți și rezervare. Mai multe informații puteți găsi la telefon +40 741 077 167

wartag lasertag Galati

Sunt mai multe tipuri și combinații de joc:

  • modul clasic în care runda se termină când mor toți dintr-o echipă
  • infinite respawn, în care de fiecare dată când mori te întorci în bază și o iei de la capăt. Se joacă contra cronometru și câștigă echipa cu cele mai multe kill-uri.
  • capture the flag, doar că „steagul” nu e chiar steag, ci trebuie să ții sub culoarea echipei tale un alt laser din joc
  • pentru pasionații de CS este și o bombă laser cu cronometru pe care o amorsezi și dezamorsezi folosind arma
  • altfel de scenarii pe care le poți discuta la fața locului

Câteva lucruri despre jocul de Laser Tag

Cine poate juca? Oricine, copii, adulți, fete, băieți. E o activitate amuzantă, dar care te consumă și fizic.

Te poți răni? Laserul este complet inofensiv. Te poți răni doar dacă te împiedici mergând sau nu vezi suficient de bine cât să distingi în lumină redusă labirintul din teren.

Seamănă cu paintball? Da, dar într-o mică măsură. Nu e aceeași adrenalină, dar nici nu riști vânătăi. Sunt aceleași moduri de joc, muniție nelimitată, se joacă contra timp.

De unde a pornit acest sport? La sfârșitul anilor 1970, Armata Statelor Unite a creat un mod inovativ și eficient de antrenament folosind raze infraroșii și echipamente cu senzori.

E strategie sau distracție? La o primă vedere pare doar distracție, dar poate include multă strategie. Depinde de cât de competitiv ești și cât de serios vrei să joci.

Spor la joacă!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău