General

Magazin online cu produse și alimente bio – naturmix.ro

produse si alimente bio

De câteva luni ne-am asociat și implicat în dezvoltarea și lansarea unui nou magazin online, de data aceasta cu produse și alimente bio. Îl găsiți în certificatul de naștere cu numele de NaturMix.ro

Shop-ul nu este fizic, încă, dar își are depozitul în București și își face loc într-o piață în creștere. O dată, pentru că e vorba de ecommerce, a doua oară, pentru că e vorba de alimente bio, vitamine și suplimente, produse fără zahăr, produse pentru slăbit, pentru detoxifiere și diverse produse naturiste, creme, uleiuri, balsamuri, etc

Spun asta pentru că în România, din ce în ce mai mulți oameni încep să conștientizeze importanța unei alimentații sănătoase și a unor produse de calitate. Ceea ce e foarte bine, la nivel personal.

Pentru obținerea unei reduceri de 10% trebuie să adăugați codul de cupon promoțional: PANABOGDAN10 pe pagina de plasare comandă. E valabil doar 7 zile, până pe 19 februarie. Mergi spre magazinul online.

Livrare gratuită pentru cumpărăturile de minim 60 de lei.

Ce găsești pe NaturMix.ro?

produse si alimente bio

Alimente

Umplem debarale și dulapuri cu musli & cereale, dulciuri și gustări, unt de arahide, nuci și fructe confiate, făină, tărâțe, paste, îndulcitori naturali, diverse condimente, uleiuri și conserve.

alimente bio

Ceaiuri

O varietate mare de ceaiuri cu diverse beneficii. Ceaiuri detoxifiante, ceaiuri anti-stres, ceaiuri de slăbit.

Suplimente și vitamine

Diverse vitamine și minerale. E necesar să vă documentați despre produsele care vă sunt recomandate și care vă sunt nerecomandate și eventual să vă consultați medicul înainte de a le consuma.

Cosmetice și îngrijire

Pastă de dinți, uleiuri, balsam, șampon, creme și produse de îngrijire corporală.

Produse de la zeci de producători de produse bio, dintre care mulți sunt români.

Sunt doar produse bio, organice, naturale, pe bază de plante sau din extracte naturale. Magazinul vine în întâmpinarea persoanelor deja active sau interesate de un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație nutritivă și organică.

De asemenea, magazinul online se află în programul de marketing afiliat de pe 2performant.com, prin care poți obține un comision de 10% de pe urma comenzilor online plasate de prietenii tăi, sau din rețelele de socializare.

Produsele comercializate sunt suplimente alimentare. În diverse situații, precum boli diagnosticate, sau sarcină, e indicat și recomandăm să consultați un medic înainte de a consuma anumite produse.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău