General

One Gym Galați face toți banii

onegym galati-min

Vă spuneam acum vreo două luni că urmează să se deschidă o nouă sală de forță în Galați, One Gym. Ca să nu vorbesc prostii, m-am dus la câteva zile după deschidere și mi-am făcut abonament.

Am rămas plăcut surprins de cum se prezintă noua sală. Sunt foarte încântat să văd că mai deschide câte ceva profesionist în Galați, cu deschidere și buget pentru marketing și care tinde să se încadreze la noțiunea de premium.

De cum am ajuns, mi-a plăcut că mi s-a făcut poză și mi s-a dat acces prin e-mail la aplicația One Gym. Accesul în sală se face pe baza de cartelă și turnicheți, ceea ce e mișto, pentru că nu trebuie să mai treci pe la recepție să îți iei cheie pt vestiar. Cu vestiarul altfel stă treaba, când îți faci prima oară abonament, trebuie să cumperi un lacăt cu care îți poți închide vestiarul. Lacătul îl iei acasă și trebuie să îl cari mereu cu tine, e destul de mic oricum.

Spațiul e uriaș, foarte mișto amenajat, aparatele par noi majoritatea, iar vestiarul arată foarte bine. Ce nu mi-a plăcut în schimb este că sunt destul de puține greutăți pentru un număr atât de mare de aparate. Nu că aș fi eu genul care are nevoie de toate greutățile din sală, dar când e mai aglomerat ai puțin de așteptat. La fel și cu ganterele, din cele mai mici, pentru muritori (până în 20 de kg) nu găsești decât un singur rând de gantere, deși sunt cele mai folosite.

Hai că deja sunt cam pretențios, sala arată bine rău, personalul e super ok, vă sugerez să încercați. Am văzut că au o ofertă acum cu primul antrenament gratuit prin care poți vedea și testa sala, e perfect, mai ales că vine și perioada în care îți dai seama că ai vrea să ajungi la corpul de semizeu/semizeiță pentru plajă.

Indiferent la ce sală te duci, important este să te duci, sau măcar să faci sport, dar să nu te forțezi prea tare, să respecți sala și pe celelalte persoane din sală. Spor!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Gabriel Ursan mart. 26,2017 la 23:10

    Povestește mai multe despre aplicație te rog. Chiar suna interesant.

    • Bogdan mart. 27,2017 la 00:40

      Găsești în aplicație programul sălii cu toate clasele și toate exercițiile pe care le poți face în sală. Sunt programe preconfigurate, sau pe care ți le configurezi singur, de 30 -50 minute. Are și o variantă PRO, la care primești acces la un anumit tip de abonament, în care îți poți contoriza exercițiile, urmări greutatea și toate cele, nutriție, progres.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău