Development

Ce probleme mai aveți cu site-urile/blogurile sau ce vreți să îmbunătățiți la ele?

Deschid aici un topic unde puteți lăsa comentarii cu problemele pe care le aveți cu site-urile, blogurile pe care le administrați. Voi căuta soluții rapide pentru fiecare problemă și voi veni cu câte un tutorial complet pentru cele mai interesante dintre ele. Primesc des întrebări și probleme legate de WordPress și îmi pare rău că nu le arhivez undeva.

Nu vă sfiiți să împărtășiți și îmbunătățirile pe care ați vrea să le aduceți, poate o să vă căpătați cu ele mai repede decât vă așteptați. Sunt curios să văd cum evoluează discuția în timp.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

3 comentarii
 • George iun. 13,2017 la 00:04

  Salut, spune-mi cate sfaturi in legatura cu viteza de incarce la un site cu woocommerce ( 3500 de produse ) plugin de cache, optimizare imagini , cdn , etc.. și totusi se incarca greu. Ceva sfaturi concrete ?

  • Bogdan iun. 13,2017 la 00:32

   Salut, din ce observ încarci foarte multe resurse, văd că se încarcă câteva zeci de fișiere javascript. Câte pluginuri ai activate? Încearcă să mai elimini din ele, precum și din elemente, homepage-ul este mult prea încărcat. Recomand pluginul Lazy load pentru imagini, o să vezi o diferență majoră. Pe lângă asta, ai 10 slide-uri pe homepage, nu stă nimeni să le urmărească pe toate, în footer ai un slider de recent posts care incarca prea multe poze si text, ar trebui să te rezumi la ultimele 3 postări, la fel și latest products. Setul de iconițe plus alte câteva fonturi nu se încarcă si întârzie încărcarea.
   Cred că e prea încărcat site-ul, într-adevăr se încarcă foarte greu.

 • fanky feb. 4,2017 la 12:34

  Salut Bogdan! Pentru situl http://www.gasboilersforhomeheating.com/ as vrea sa aleg o thema care sa fie la zi cu toate cerintele google (mobile friendly, fast speed…). As vrea sa cumpar o thema profesionala si te rog recomanda-mi una optima dpv calitate/pret sau enumara cateva criterii care stau la baza alegerii unei theme profi.
  Am citit articolul tau despre cum sa creezi o thema, dar sincer as vrea sa imi canalizez timpul pentru crearea de pagini, informatii, trafic, advertsing..
  Multumesc anticipat!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău