General

Tricouri personalizate de Printado pentru Leru.ro

tricouri personalizate printado

Mai țineți minte când vă povesteam la sfârșitul lui 2019 despre proiectul Leru.ro, unde OpenHub și-a unit forțele cu Fundația Comunitară Galați și au pus-o de un magazin online de caritate de toată frumusețea (și funcționalitatea) în care unii oameni donau obiecte/servicii, iar alții le cumpărau și astfel ajutau anumite cauze comunitare?

Ei bine, în toată povestea asta i-am avut ca parteneri și pe cei de la Printado, care se ocupă cu tricouri personalizate și nu numai. Să vă explic.

Am avut tricouri de dame și bărbați, albe și verzi cu propriile modele. Tricourile sunt ok ca material, 100% bumbac, plăcute la atingere și confortabile. Oamenii le-au putut cumpăra, iar banii au fost donați către cauzele proiectului.

Personalizarea tricourilor se face prin imprimare DTG, adică „direct to garment” cu un echipament Kornit Breeze, considerat cel mai scump și mai sofisticat DTG la ora actuală.

Mai exact imprimarea se face direct în țesătură cu un tip special de cerneală. Asta am învățat după ce de-a lungul anilor am imprimat mai multe tricouri prin diverse metode, iar unele nu au trecut de prima spălare. La fel am învățat că trebuie spălate la temperatură joasă (max. 40 de grade) ca să reziste cât mai mult.

Printado este un business local din Galați, pot fi găsiți la adresa Bulevardul Brailei Nr 54, parterul bloculu BR1A, dar e mult mai comod să plasezi comanda online pe site-ul lor și eventual doar să te duci să o ridici de acolo.

Bineînțeles, ei nu personalizează doar tricouri ci și bluze cu mânecă lungă, șepci, căni, perne, etc Găsiți pe site-ul lor și pe pagina de Facebook mai multe exemple.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău