General

Unity Squad, proiect foarte mișto de electro dans în Galați

unity squad

Mi-a ajuns în fața ochilor un proiect foarte mișto care a luat naștere în Galați, o nouă comunitate de tineri care își face loc în oraș. E vorba de proiectul Unity Squad, care vrea să strângă laolaltă pasionații de dans, în special streetdance și electro dance, din Galați. Un fel de școală de dans care îți și deschide orizontul unor posibile colaborări.

Eu îl văd ca pe un proiect mișto, ambițios. Poate deveni o rampă de lansare pentru dansatori. O agenție de dans fondată de tineri gălățeni pentru tineri gălățeni nu sună deloc rău. La fel, nu sună rău nici cursuri de electro dance în Galați. Bine…eu n-aș putea avea nicio treabă cu genul ăsta de dans, vreodată.

Bogdan, alt Bogdan, mi-a povestit despre proiect și cum mie îmi place să promovez astfel de inițiative, l-am rugat să scrie câteva cuvinte pe blogul meu despre ei. Vă las să citiți articolul lui Bogdan despre Unity Squad.

Despre Unity Squad Galați

Unity Squad, proiect fondat de Ionuț Antohe în cadrul cursurilor de dans CCS Galați unește toată lumea dansului ce activează în acest oraș. Fondat în 2017, Unity Squad își propune să vină cu concepte noi și coregrafii pe măsură.

În prezent, acest proiect este reprezentat de dansatori și staff format din români, italieni, polonezi și greci.

‎Unity Squad reprezintă o ușă deschisă pentru dansatorii ce doresc să reprezinte această mișcare. Orice colaborare între dansatori, orice coregrafie realizată individual sau între trupele aferente va beneficia de filmare și montaj, promovare și participarea la diverse proiecte în mod gratuit din partea staff-ului U.S.

‎Promovând paginile de Instagram și Facebook în mod constant, Unity Squad oferă dansatorilor șansa de a colabora cu alți artiști, spre exemplu persoane ce realizează concerte și doresc colaborări de genul dansatori-cântăreți.

‎De asemenea, canalul de Youtube va afișa în mod constant munca și proiectele dansatorilor, coregrafiile și concursurile acestora.

‎Unul din țelurile acestui proiect este reprezentat de ideea de „pânză de păianjen”, aceasta reprezentând o rețea de artiști ce activează în cadrul acestui proiect din orașe și tari diferite. Astfel, această mișcare poate deveni vitală pentru comunitatea dansului din România și nu numai.

‎Aceste oportunități susțin dansatorii în scopul dezvoltării pe plan personal, financiar și nu numai. Totuși, cel mai important lucru, acesta fiind și scopul inițial, este că acest proiect creează o familie, un loc în care oamenii se pot simți ei înșiși și se pot exprima folosind o pasiune și iubire comună, dansul, arta ce leagă sufletește oameni de pretutindeni.

‎Trupele ce fac parte din acest proiect au participat la concursuri tip battle/coregrafie din 2012 până în prezent, acestea având mereu locuri fruntașe, titluri ce le-au definit numele și experiența. De asemenea, experiența acumulată de-a lungul anilor prin participarea la zeci de workshop-uri și a anilor de antrenament este transmisă mai departe în cadrul cursurilor destinate pentru cei ce iubesc dansul și vor să învețe sau să aprofundeze această iubire comuna ce îi leagă și îi face o familie.

2017 a fost anul în care Unity Squad și-a făcut debutul, anul in care Ionuț Antohe împreună cu Phoenix Dance Studio au organizat primul concurs național avându-l ca invitat special pe campionul mondial la stilul de dans „Electro”, Nicolas Putzolu.

‎Mai mult de atât, în cadrul Unity Squad, trupa NO IR reprezintă un stâlp important atât pentru comunitate și pentru acest proiect, cât și pentru mișcarea „Electro” din Romania.

Cum pot fi contactați?

Telefonic: +40 (755) 306 764

Facebook: Unity Squad

Instagram: unitysquad.studio

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSHWOYx5mcro2wUHLboCMVg

 

Cât costă?

Pentru studenți e gratuit. În rest, există o taxă de 50 de lei pe lună, prima lună fiind deasemenea gratuită.

Dacă aduci un prieten, iar acesta vine timp de două luni atunci taxa ta de membru va fi redusă cu 50%.

Unde îi puteți găsi?

Antrenamentele au loc la Casa de Cultură a Studenților, pe Strada Științei nr.115. Galati.

 

Programul este:

Grupa fete

Sâmbăta între orele 14:00-16:00

Duminica între orele 16:00-18:00

Grupa fete începătoare

Sâmbăta între orele 18:00-20:00

Duminica între orele 18:00-20:00

Grupa băieti

Sâmbăta între orele 16:00-18:00

Duminica între orele 14:00-16:00

 

Eu nu pot decât să îi felicit și să le urez spor la treabă!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău