General

Care e treaba cu agențiile de pariuri sportive online?

pariuri online

Am urmărit zilele trecute aproape două meciuri de fotbal, Real Madrid – Juventus, unde arbitrul parcă era în alt meci și Manchester United- Anderlecht (jumătate de meci), meci în care super vedetele de la United s-au chinuit 120 minute să dea 2 goluri. Destul de rar mai am răbdare și timp să urmăresc meciuri de fotbal, dacă nu joacă România, sau nu e vreun meci bombă din Champions League.

În fine, nu vreau să comentez meciurile, ce mi-a atras foarte tare atenția au fost reclamele din pauze, care erau in procent de 75% pentru case de pariuri online.

Din amintiri

Poate nu sunt eu cel mai la curent cu situația, dar s-au dezvoltat mult tare casele de pariuri sportive. Mi-am adus aminte că prin 2006, după ore, intram la o casă de pariuri să pun 1 leu pe câteva meciuri de fotbal. Îmi aduc aminte că era un ziar verde și pe spatele unei jumătăți de bilet de loto scriam codul meciului și pariul. Legat de ce puteam paria, aș zice că erau maxim zece opțiuni de pariuri.

Urmăream mult fotbal pe vremea aia, televiziunile de sport difuzau integral campionatele din Spania, Italia, Anglia, până și România avea un campionat mai ok atunci, chiar dacă se făceau blaturi multe. Restul rezultatelor le urmăream pe teletext, acolo erau live.

Am jucat câteva luni mai intens, nu cred că am ieșit pe minus, dar apoi am jucat din ce în ce mai rar, iar acum mai pariez doar când aud un coleg că se duce să pună 10 lei că bate România pe cineva. În mintea mea știu că șansa tinde dramatic spre zero, dar pentru spiritul naționalist, dau și eu 10 lei.

Din prezent

Revenind la pariuri online, nici nu mă gândeam pe vremea aia la așa ceva, poate erau câteva site-uri unde puteai urmări etapele și clasamentele campionatelor, dar atât. Acum, în 2017, după o simplă căutare pe Google a unor case de pariuri online găsești cu ușurință câteva pagini de rezultate cu linkuri către site-uri de pariuri și site-uri cu ponturi de pariuri.

Nu știu ce să zic de partea asta cu ponturile, eu nu văd pariurile sportive ca pe un mod de viață, ci ca pe cel mult un hobby, unul din care poți să ieși câștigat și cu niște bani. La fel de bine poți să ieși și pe minus, dar important e să nu ieși cu mult pe minus. Fiecare are un mic hobby în care investește bani, trebuie doar investit cu cap. Bineînțeles, mai apare din când în când o știre cum a nimerit cineva scorul fix de la 4-5 meciuri și a câștigat câteva zeci de mii de lei și parcă îți vine să îți încerci norocul.

Văd prin oraș foarte multe case de pariuri, oare chiar au toate clienți? Mă gândesc că e mult mai la îndemână online. Ok, bănuiesc că sunt și mulți pariori care nu au treabă cu online-ul, din cauza vârstei, sau poate a lipsei de acces la internet…nu am o soluție pentru ei, dar suntem latini, suntem creativi, cum ar zice Hagi, nu?

Aș putea să îmi imaginez și că mersul la casa de pariuri completează experiența de a paria, că de altfel am găsit ușor o lista cu agentiile de pariuri sportive online care par de încredere. Observ că toate oferă pariuri live, transmisiuni live și văd că oferă și bonusuri de bun venit.

Din lista respectivă, cel puțin 3 au avut reclamă în pauzele meciurilor. După ce am accesat vreo două linkuri au început să mă urmărească și reclamele caselor de pariuri, semn că se investește serios și la nivel profesionist în promovarea lor s-ar putea ca în câțiva ani să nu mai vedem atâtea căsuțe de pariuri pe la colțurile blocurilor.

Închei cu o întrebare pentru voi, cei care pariați, ce dezavantaje sunt în pariurile online?

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
 • Alex apr. 22,2017 la 00:53

  Salut,

  Sunt cateva dezavantaje ale pariurilor online:

  1. Online nu beneficiezi de aceleasi bonusuri ca in agentiile de cartier. Spre ex sunt companii care ofera un bonus in functie de numarul de meciuri jucate pe bilete facute in agentie. Online, aceleasi agentii, nu ofera acest bonus.

  2. Conform legislatiei din Romania se plateste impozit 1% pt bilete castigatoare. In agentiile de cartier acesta suma este oprita direct in agentie, online pariorii primesc toata suma, iar in anul urmator trebuie depusa declaratia 200 la Anaf cu veniturile realizate din pariuri online si apoi se plateste impozitul.

  3. Daca nu esti disciplinat poti pierde foarte repede toata suma din cont.

  4. Stai cu o suma de bani blocata in cont, iar cand retragi castigurile trebuie sa astepti pana iti intra bani in cont. (2-5 zile)

  5. Online trebuie sa fii atent la securitatea contului si oferi mai multe date agentie. (poza buletin, card, factura utilitati etc)

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău