General

Caut colegi! Vrei să te alături echipei Thecon?

Caut colegi noi, cu sau fără experiență, poate studenți, tineri pasionați de mediul online. Nu căutăm neaparat persoane cu experiență de muncă, ci mai degrabă persoane pasionate de acest domeniu care vor să se integreze și să dezvolte software într-o echipă tânără, să se implice și să învețe.

joburi-thecon

Câteva lucruri despre noi:

 • dezvoltăm site-uri, aplicații web și mobile, magazine online și le și promovăm,
 • învățăm împreună într-un ritm alert,
 • avem un mediu de lucru foarte tânăr și dinamic, vezi Facebook,
 • programul este flexibil, încurajăm facultatea și master-ul
 • biroul este poziționat excelent, în zona Ultimul leu,
 • intri într-un colectiv în care se organizează în mod regulat activități de team-building și petreceri, fun is fun, work is work
 • ai acces și ești invitat să te implici în toate activitățile suplimentare pe care le susținem, menționez aici OpenHub, Bloggers Arena Galați, 8 hours overwork

Joburi disponibile

1. Web Developer – Căutăm developer front-end în HTML, CSS, JS, sau back-end PHP, cu experiență, sau cu ambiția de a căpăta experiență într-un timp scurt cu ajutorul nostru. Vom dezvolta site-uri și magazine online împreună.

2. Graphic designer. Creativitate și simț estetic la cel mai înalt nivel. Lucrăm cu suita Adobe. Ne trebuie cineva să dea culoare site-urilor și aplicațiilor pe care le dezvoltăm.

3. Data-entry cu ascendent în SEO. Ne trebuie o persoană cunoscătoare de limba engleză, experimentată în utilizarea unui laptop și a internetului. E un job mai provocator decât pare și include multă navigare online, e-mailuri și negociere

Dacă îți sunt familiare cele de mai sus, ești un posibil candidat. Repet, nu căutăm neaparat persoane cu experiență de muncă, ci tineri, studenți care vor o carieră în acest domeniu, care sunt dornici să se dezvolte pe cont propriu, nu doar prin ceea ce li se predă la facultate. Căutăm persoane care vor să încerce și un alt mediu de învățare decât cel de acasă prin tutoriale online.

Vrem doar să fii experimentat în a folosi calculatorul mai mult decât pentru Facebook, Youtube și jocuri. Dacă ești student și chiar te duci la cursuri și laboratoare (chiar te susțin și felicit), programul de lucru îți va permite cu siguranță. Organizăm traininguri intensive de unde poți prelua din experiența unor persoane specializate din domeniu.

Cum aplici?

Trimite-mi CV-ul tău prin email la contact@panabogdan.ro sau pe cariera@thecon.ro, împreună cu mențiunea jobului/joburilor la care aplici și de ce aplici și convinge-mă să stabilim o întâlnire. Înainte de asta, treci pe aici, s-ar putea să te ajute.

Dacă niciunul din joburi nu ți se potrivește, dă un share la articol și poate mă ajuți să ajungă unde trebuie. Mersi.

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

6 comentarii
 • Marian mart. 17,2019 la 20:42

  Salut, voiam sa te intreb daca oferi posibilitatea de a lucra remote, am experienta la un nivel de incepator la momentul actual pe partea asta de webdeveloping (PHP, HTML, am lucrat si cu Framework-uri gen Laravel) ma descurc bine si pe partea SEO.

  • Bogdan mart. 17,2019 la 20:46

   Salut Marian, trimite-mi te rog un mail cu portofoliul tău.

 • Gheorghe Liviu mart. 6,2019 la 15:59

  Salut!

  Pentru Ploiesti aveti vreo oferta?
  Se poate lucra si de acasa? Eu acum fac un curs de programare front-end. Nu am experienta, dar ma intereseaza!

  Multumesc!

  • Bogdan mart. 6,2019 la 19:22

   Salut. Dacă eşti interesat să lucrăm project-based, putem discuta.

 • Dana feb. 28,2019 la 20:58

  Buna

  • Bogdan feb. 28,2019 la 21:01

   Buna si tie!

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău