General

Caut designer web și developer front-end. Detalii în articol

La mulți ani! E prima oară când ne auzim aici anul acesta. Sper să aveți un an bun și prosper, să scăpăm de Covid și să revenim la normal.

Ne mărim echipa și căutăm colegi noi cu care să dezvoltăm proiecte mișto. Punem mai mult accent pe calitatea omului, implicare și dorința de dezvoltare. Găsești mai jos câteva detalii despre joburi, despre echipă și despre cum poți să aplici.

Dacă niciunul din joburi nu ți se potrivește, fii bun și dă un share acestui articol și poate mă ajuți să ajungă unde trebuie. Mersi.

Joburi disponibile

1. Web Developer – Caut developer front-end cu experiență în Angular sau React. Prin experiență nu înseamnă ani vechime de muncă ci proiecte lucrate, un mic portofoliu, chiar și personal. Căutăm pe cineva local, din Galați.

2. Graphic designer. Lucrăm cu suita Adobe sau cu Figma. Căutăm pe cineva foarte pasionat de domeniu, dornic să învețe lucruri noi. Vom face împreună în principal design de aplicații web și magazine online. Din nou, ne interesează un portofoliu, chiar și personal. Pot fi orice fel de proiecte făcute de tine în timpul liber, proiecte pe care ai învățat. Preferăm pe cineva local, din Galați, dar pentru poziția asta nu e obligatoriu.

Câteva lucruri despre noi, echipa Thecon:

  • Suntem de mai bine de 10 ani în domeniu. dezvoltăm site-uri, aplicații web și mobile, magazine online. Thecon.ro
  • Avem un mediu de lucru foarte tânăr și dinamic, vezi Facebook,
  • Programul este flexibil, dacă ești student, încurajăm facultatea și master-ul, mai ales că acum sunt online
  • De aproape un an lucrăm în mare parte remote, dar abia așteptăm să se termine pandemia să ne reîntoarcem la birou
  • Intri într-un colectiv în care se organizează în mod regulat activități de team-building și diverse activități, zic asta pe termen lung, 2020 nu ne-a permis..
  • Ai acces și ești invitat să te implici direct în toate activitățile voluntare pe care le susținem, menționez aici OpenHub, Bloggers Arena Galați, 8 hours overwork

Cum aplici?

Trimite-mi CV-ul tău prin email la contact@panabogdan.ro sau pe cariera@thecon.ro, împreună cu mențiunea jobului care te interesează. Convinge-mă să stabilim o discuție. Dacă e primul tău job, treci pe aici, s-ar putea să te ajute.

Mersi!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău