#10intrebari

Despre dans și Unity Squad cu Bogdan Argatu

#10întrebări adresate lui Bogdan despre dans și Unity Squad, o comunitate de dansatori din Galați, și 10 răspunsuri pline de energie și pasiune.

Dacă și tu ești pasionat de dans, dar poate nu ai curajul să încerci niște cursuri, poate ar trebui să citești acest articol.

Sunt Bogdan Marius Argatu, am 24 de ani, proaspăt absolvent al Facultății de Economie si Administrarea Afacerilor din Galați, specializarea Marketing și actual student la master în Marketing și Comunicarea Afacerilor. În prezent am 2 job uri ca si graphic designer și iubesc foarte tare să dansez.

1. Salut Bogdan. De cât timp dansezi și cu ce te mai ocupi?

Dansez de aproape 2 ani, de pe 23 februarie 2018. Am două job-uri, profesez ca și graphic designer la două firme.

2. Cine sunteți voi? Ce e Unity Squad?

NOI (US) suntem un grup de oameni ce împărtășesc aceeași pasiune si anume dansul. Unity Squad reprezintă o mișcare puternică, o comunitate, ce pune în evidență lumea dansului, promovănd participanții acestui proiect.

3. Cu ce vă ocupați?

Suntem diverși, suntem multi, si avem foarte multe ocupații, învățând de la fiecare ceva nou. Sunt persoane care sunt artiști plastici, cântăreți, pompieri, graficieni, videografi, IT-iști, studenți și elevi.

4. De ce ați ales să faceți asta?

Din punctul meu de vedere dansul poate fi interpretat în mai multe moduri, unii privesc dansul ca pe o terapie, ca pe o modalitate de dezvoltare personală, ca pe un job sau pur si simplu o modalitate de a-ți petrece timpul liber mai plăcut și mai util. Cei ce practică la noi se regăsesc în aceste lucruri menționate, fiecare are un motiv pentru care s-a apucat de dansuri, dar cred cu tărie că împărtășim aceeași idee și anume că este fain și îți dă o energie foarte bună.

5. Crezi că vei renunța vreodată la dans?

Știu sigur ca nu mai pot să mă las nici dacă aș vrea, mi-a intrat în sânge prea tare. Poate nu voi practica dansuri peste 5 sau 10 ani, dar de dans știu sigur că nu ma voi lăsa niciodată.

6. Cui vă adresați? Cine poate veni la cursurile de dans? Cât costa?

Ne adresăm oricui simte nevoia să se exprime într-un mod artistic, oricui caută o comunitate în care poate găsi o familie și niște prieteni de nădejde. Ne adresăm oricui simte nevoia de a depune efort, de a face un sport sau pur și simplu de a-și crea un hobby distractiv și productiv. Cursul costă 70 de lei/lună, antrenamentele fiind în fiecare sâmbătă și duminică între 18:00 și 20:00.

7. De ce ar veni cineva la Unity Squad?

Simplu! Atmosfera distractivă și prietenoasă merge mână-n mână cu faptul că înveți să dansezi de la un om care face asta la nivel internațional. De asemenea, e locul perfect în care să descoperi ce înseamnă lumea dansului și să cunoști oameni ce fac asta de puțin timp, de câteva luni sau chiar un deceniu.

8. Cum arată o zi în Unity Squad?

Nu aș putea exprima în cuvinte fără să omit anumite aspecte. Vă invit să veniți să vedeți cum e o zi cu noi. NOI ne petrecem weekendul împreună, dansăm cam 6 ore, iar după antrenament de cele mai multe ori ieșim în oraș și ne distrăm împreuna, ca o familie.

9. Cum puteți fi contactați și unde puteți fi găsiți?

Putem fi contactați pe pagina noastra de facebook Unity Squad, sau la numărul de telefon 0755306764.

10. Ce i-ai spune cuiva care e pasionat de dans, dar nu are curajul să facă un pas în această direcție?

I-aș spune să vină măcar să privească. După, poate decide dacă vrea să și participe. Nu s-a întâmplat de puține ori să avem oameni minunați în sală care deși la început au fost înfricoșați de ideea de a încerca să danseze, au ajuns să facă asta zilnic și să facă din dans un stil de viață.

Dacă e un strop de pasiune pentru dans în voi, îl puteți contacta pe Bogdan pe Facebook pentru mai multe detalii.

Spor!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

1 comentariu
  • Cristian ian. 15,2020 la 11:33

    Mi-ar placea sa stiu sa dansez, insa nu prea simt ritmul.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău