General

Hai să lucrăm împreună! Web development în Galați.

Caut colegi noi, cu sau fără experiență, chiar și studenți, tineri pasionați de mediul online disponibili în Galați pentru un job în domeniul online.

joburi it galati

Caut atât persoane cu experiență de muncă, și/sau experiență în domeniu, dar și la început de carieră, pasionate de acest domeniu, care vor să se integreze și să dezvolte software într-o echipă tânără, să se implice și să învețe într-un mediu propice dezvoltării.

Câteva lucruri despre noi:

  • https://thecon.ro, 10 ani de experiență în dezvoltarea de site-uri, aplicații web și mobile, magazine online și marketing digital,
  • învățăm împreună într-un ritm alert,
  • avem un mediu de lucru foarte tânăr și dinamic, vezi Facebook,
  • programul este flexibil, încurajăm prezența la facultate și master
  • biroul este poziționat excelent, în zona Ultimul leu, Galați
  • intri într-un colectiv în care se organizează în mod regulat activități de team-building și petreceri, fun is fun, work is work
  • ai acces și ești invitat să te implici în toate activitățile suplimentare pe care le susținem, menționez aici OpenHubBloggers Arena Galați8 hours overwork

Joburi disponibile

1. Web Developer – Avem cel puțin o poziție liberă în echipa de WordPress, o poziție liberă în echipa de PrestaShop și o poziție ca developer în oricare dintre Angular/React/Vue. Căutăm developeri cu experiență, sau fără, dar cu ambiția de a învăța într-un ritm alert cu ajutorul nostru. Avem de dezvoltat proiecte interesante împreună.

2. Specialist PPC junior. Căutăm pe cineva la început de drum în crearea de campanii Google Ads și Social Media. Vom crea campanii ppc împreună, începem cu pași mărunți, bugete mai mici.

3. Data-entry part-time. Ne trebuie o persoană comunicativă, cunoscătoare de limba engleză, experimentată în utilizarea unui laptop și a internetului. Presupune înțelegerea unor platforme și utilizarea lor, adăugarea de conținut text, foto în site-urile dezvoltate de noi, etc. Job-ul are perspective de avansare în zona de development web.

Dacă îți sunt familiare cele de mai sus, ești un posibil candidat. Repet, nu căutăm neaparat persoane cu experiență de muncă, ci și tineri, studenți care vor o carieră în acest domeniu, care sunt dornici să se dezvolte pe cont propriu, nu doar prin ceea ce li se predă la facultate.

Dacă ești student și chiar te duci la cursuri și laboratoare (chiar te susțin și felicit), programul nostru de lucru îți va permite asta cu siguranță. 

Organizăm traininguri intensive de unde poți prelua din experiența unor persoane specializate din domeniu. Vrem la schimb seriozitate și prezență de spirit.

Cum aplici?

Trimite-mi CV-ul tău, cât se poate de bine pus la punct, prin email la contact@panabogdan.ro, împreună cu mențiunea jobului/joburilor la care aplici și de ce aplici și convinge-mă să stabilim o întâlnire. Înainte de asta, treci pe aici, s-ar putea să te ajute. Apreciem dacă menționezi orice portofoliu propriu, cursuri online sau site-uri de pe care te-ai apucat să înveți.

Dacă niciunul din joburi nu ți se potrivește, dă un share la articol și poate mă ajuți să ajungă unde trebuie. Apreciez!

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău