General

O nouă recomandare de mouse: Logitech M330 Silent Plus

logitech-m300-silent-plus-blue

Am observat că pe mine un mouse mă ține cam un an. Din cauza uzurii, din cauza întâlnirilor repetate cu podeaua, din cauză că nu am cea mai mare grijă de el, cam după un an de clickuri, îmi schimb mouse-ul. Așa că am un review nou de mouse pentru voi.

Mi-am cumpărat același mouse de două ori la rând, e un mouse pe care îl recomand. Pun asta pe seama că nu am găsit nimic nou, sau mai interesant, într-un buget rezonabil. Sunt fan Logitech și Microsoft, pentru că în general sunt produse fiabile și nu mănâncă baterii pe pâine, iar alegerea a fost un nou Logitech M330 Silent Plus. Ca să pară totuși diferit, am luat o altă culoare, albastru.

logitech-m330-silent-plus

E un mouse wireless pentru laptop de o calitate bună care se încadrează într-un buget mediu.  Singurul lucru deosebit la mouse este click-ul mut, nu se aude niciun zgomot în timp ce îl folosești, nici pe click, nici pe scroll. Video foarte mișto de promovare de la Logitech:

Pe lângă asta, mie îmi plac forma, dimensiunea medie și marginea cauciucată, dar dacă avea și un buton lateral, îmi cumpăram vreo 10, să am și provizii. Folosește o singură baterie, care pe mine mă ține vreo 6 luni pornit non-stop. Receiver-ul wireless primește semnal de la 10 metri. Senzorul optic nu are lumină și merge foarte bine cam pe orice suprafață.

Fostul mouse e același model, dar negru. L-am scăpat de câteva ori până i-am stricat click-ul stânga, iar înainte de el a fost un Logitech Marathon M705 despre care am scris aici.

Video unboxing Logitech M330 Silent de la PWR Tech Videos:

E un mouse de laptop bun, pe care îl recomand, eu mă împac foarte bine cu el, în condițiile în care îl folosesc foarte mult. Prețul variază între 120 și 150 de lei, în funcție de culori și oferte.

 

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

3 comentarii
 • Bucur oct. 13,2018 la 23:06

  Mda dince vad pare a fi un mouse bun, clar trebuie sa il incerc si eu…

 • Razvan Constantin oct. 13,2018 la 13:18

  La 200 de lei gasesti lejer ceva din gama steelseries/razer si te tine 3ani+

  • Bogdan oct. 13,2018 la 12:28

   Wireless? Nu am văzut. Nici nu am căutat prea insistent. Pe emag nu era nimic în căutări.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău