Dezvoltare personală

Smart Owl – Scurt rezumat al rezultatelor și experienței căpătate

Primul pas a fost obținerea locului 1 la Târgul Național al Întreprinderilor Simulate SIMPRACT în urmă cu peste două luni.

„Mai mulţi studenţi din Galaţi au câştigat marele premiu la primul târg de întreprinderi simulate din ţară. Ei au câştigat 10.000 de euro după ce au venit cu cel mai bun pachet de servicii pentru promovarea online a unei idei de afaceri. La târg au participat studenţi din opt universităţi din ţară, iar juriul a fost format numai din oameni de afaceri. Firma câştigătoare „Smart Owl” va reprezenta România la următorul târg ce se va desfăşura, în aprilie, la Veneţia.” – Sursă articol

Punctul culminant al acestui proiect virtual a fost participarea la Ediția a 7-a a Târgului Internaţional de Firme Simulate de la Veneția încheiată cu obținerea premiului 1 la secțiunea „Look! Here i am”.

„Domeniul firmelor virtuale continuă să aducă Galaţiului premii. Totul datorită firmei simulate Smart Owl, care a adus acasă trofeul obţinut la Veneţia, în cadrul Târgului Internaţional de Firme Simulate. Un filmuleţ de promovare a României şi Galaţiului, dar şi domeniul de activitate, au fost principalele atuu-uri ale echipei gălăţene, care s-a remarcat şi de această dată prin logo-ul folosit – o bufniţă.”  – Sursă articol

De la Veneția am venit cu premiul 1 la secțiunea „Look! Here i am” printr-un clip de prezentare a țării și orașului natal. Sunt foarte mândru de performanțele obținute împreună cu colegii mei în urma celor două târguri. Au fost două experiențe noi, solicitante atât psihic cât și fizic, dar care ne-au adus rezultate pe măsura efortului depus.

Smart Owl Jesolo

Chiar dacă este vorba despre un proiect de firme simulate, singurele elemente fictive au fost banii și tranzacțiile efectuate. Într-o perioadă destul de scurtă, în câteva luni s-a muncit foarte mult, dar am adunat informații și cunoștiințe tehnice foarte valoroase în mai multe domenii și o experiență socială care nu poate fi obținută nicidecum stând la birou.

Situațiile în care m-am aflat, atât cele anticipate cât și cele neprevăzute, mi-au dat ocazia să mă autodepășesc și probabil la fel simt și colegii mei. Complexitatea ridicată a proiectului ne-a obligat să lucrăm organizat, în echipă și a contat foarte mult pentru că la final, această relație interumană a fost cea mai greu de menajat, dar și cea care a obținut trofeele.

Încă o dată vreau să recomand oricărui student din universitățile participante la proiectul Simpract să se înscrie la acest proiect și să se implice cât mai mult în toată activitatea elaborată de firma virtuală din care vor face parte. Deasemenea, sprijin toate echipele succesoare în vederea participării cu succes la următoarele ediții ale proiectului.

Apariții în media:

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Galati/Stiri/Galatiul+castigator

http://presagalati.ro/smart-owl-a-dat-lovitura-echipa-galateana-a-castigat-trofeul

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Galati/Stiri/Galatiul+recunoscut

http://presagalati.ro/serviciile-de-promovare-on-line-galatene-locul-i-pe-tara/

http://www.livepr.ro/comunicate-de-presa/educatie-_-cultura-_-arta/simpract

http://adevarul.ro/locale/galati/noua-studenti-galati-campioni-europeni-

http://www.viata-libera.ro/educatie/66036-trofeu-adus-la-galati-studentii-

http://www.digi24.ro/Emisiuni/Regional/Digi24+Galati/Recrutat+in+Galati

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

2 comentarii
  • Alex Capatina mai 5,2015 la 14:25

    Felicitari, Bogdan, pentru cum ai stiut sa gestionezi echipa Smart OWL, dupa ce ai preluat stafeta de la Marius. Ati adus Galatiului si Romaniei doua premii foarte importante !

    • Bogdan mai 5,2015 la 23:35

      Si eu va multumesc pentru sprijin.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău