General

Planuri mari pentru 2018 – La mulți ani!

planuri-pentru-2018

Pentru că acesta este primul articol din 2018, vreau să îți urez și eu tradiționalul „La mulți ani!” și un an nou plin de realizări atât profesionale, cât și personale.

Începutul de an e momentul în care, eu cel puțin, mă simt plin de energie, am chef de muncă, chef de mișcare, chef să îmi fac un plan și obiectivele pe nou an.

Bineînțeles, niciodată nu mi-am atins toate obiectivele, dar măcar m-am frustrat singur la sfârșitul anului că nu am facut-o și mi-am propus ca în anul următor să mă descurc mai bine.

Obiectivele mele pe 2018:

 1. Vreau să citesc minim 6 cărți. Poate veți râde, dar nu reușesc să citesc pe cât aș vrea, nu a fost niciodată o prioritate pentru mine. Am citit doar câteva cărți de dezvoltare personală și am descoperit recent literatura SF, următoarea care pe lista mea e Dune, de Frank Herbert. Mi-am propus 6, pentru că îl văd realizabil. Dacă aveți sugestii, sunt binevenite.  Nu am reușit să citesc cele 6 cărți, mă înțeleg mai ușor cu documentarele video, dar nu mă dau bătut încă.
 2. Vreau să vizitez cel puțin 3 capitale din Europa. Nu am o listă de priorități. 3 capitale nu am vizitat, ci doar 2, dar am plecat în 3 vacanțe în afara țării. Enough for me.
 3. Vreau să mă duc cel puțin 6 luni din 12 la sală, să alerg mai mult și să mănânc mai sănătos. Lucrez deja la astea.  Aici m-am încadrat, am reușit să mă mențin în aceeași formă. Mi-am bătut și recordul de alergat la Semimaraton prin proba de 10km.
 4. Vreau să mă implic mai mult în comunitatea locală. Aștept cu nerăbdare 8 ore peste program, Semimaraton Galați 2018, OpenHub, Bloggers Arena Galați, dacă aveți alte sugestii, sunt din noi binevenite. Am organizat 8 ore peste program și am ajutat la Semimaraton. Pe lângă astea am lucrat la Openhub și Bloggers Arena Galati, dar puteam mai mult.
 5. Vreau să lucrez la cel puțin 2 proiecte/campanii, am câteva idei, voi reveni cu detalii. Nu sunt proiecte de interes public.
 6. Vreau să scriu minim 130 de articole pe blog, am deja multe în draft pe care nu reușesc să le public, am multe idei de articole, trebuie doar să mă mișc mai repede. No fucking way, nici pe aproape.
 7. Vreau să dezvolt cât mai mult comunitatea de bloggeri din Galați, e loc suficient. Work in progress.
 8. Vreau să îmi dezvolt abilitățile manageriale, de comunicare și să pătrund mai adânc în Google Adwords și Facebook Ads. Aici le-am bifat pe toate, zic eu, sunt mulțumit.
 9. Vreau să beau și să documentez 100 de beri pe care nu le-am mai băut. Sfaturi? Cu un efort susținut am depășit chiar pragul de 100. Vezi aici lista.
 10. Vreau să văd toate filmele bune care apar în 2018. În special Ready Player One despre care am scris aici, sper să nu mă dezamăgească. Checklist am aici. Bifat în mare parte.
 11. Și ca să nu uit, trebuie să îmi planific nunta. Lejer… :)) Work in progress, dar sunt în plan, teoretic.

Pentru propria plăcere și motivare, voi bifa în articol punctele de mai sus pe măsură ce le ating și sigur mai adaug câteva pe parcurs. Peste toate, vreau să cunosc oameni noi, să îmi creez cât mai multe amintiri frumoase și sper să fie un an fără incidente neplăcute. #goals

Tu ce planuri ai?

Articole asemănătoare:

Sper că ți-a fost util. Apreciez orice share. Mulțumesc și te mai aștept!

E gratuit și nu stai la coadă

Vei primi newsletter lunar. Nu uita să confirmi înscrierea pe e-mail

Sau dă like pe Facebook

6 comentarii
 • Ionut B ian. 5,2018 la 12:57

  In ordinea prioritatilor:
  9. Poti sa atingi limita de 100 de beri si aici: http://universitateadebere.ro/beer-zone-bere-buna-iasi/
  Daca pentru la anul iti pui 500, iti recomand aici:
  https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187855-d3528628-Reviews-Piper_Pub-Turin_Province_of_Turin_Piedmont.html
  Am mers in general pe bere clasica. Pe cea aromata am baut-o mai mult de curiozitate, dar nu m-a dat pe spate.
  2. Poti incerca Atena. Eu nu am vazut-o, dar urmeaza in martie. 😀
  11. Am pregatit totul in mai putin de 3 luni, fara ajutor extern. @Flow

  Spor!

  • Bogdan ian. 5,2018 la 13:05

   Stai să găsesc un pix să notez. :)) Nici mie nu prea îmi place berea aromată, dar am gustat şi câteva interesante.

 • Pecheanu Nicolae ian. 5,2018 la 11:58

  Trebuie neapărat să ajung pe Anfield!

  • Alex ian. 5,2018 la 12:20

   Am eu de gand in februarie-martie. Incerc sa fac rost de bilete de la fanclub. Doritori? :))

   • Bogdan ian. 5,2018 la 12:21

    Dacă vii cu o ofertă frumoasă..doritori găseşti.

  • Bogdan ian. 5,2018 la 12:03

   Mamă ce tare ar fi. Nu m-am gândit la un meci de fotbal, chiar dacă nu sunt neaparat fan Liverpool, mi-ar plăcea să ajung pe Anfield şi în special într-un pub din Liverpool după o victorie.

Lasă un comentariu

Comentariul tău*

Numele tău*
Site-ul tău